PRIMARUL DIN BUTIMANU, LĂMURIRI DESPRE IMPLEMENTAREA PROIECTELOR ÎN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN BUTIMANU, LĂMURIRI DESPRE IMPLEMENTAREA PROIECTELOR ÎN COMUNĂ

‘Zilele acestea am auzit unele comentarii răutăcioase, pe care vreau să le lămurim punctual, pentru că îmi doresc să nu apară nemulțumiri.

1. Ne lăudăm pe Facebook că facem curățenie, iar buruienile sunt cât casa… Atunci când am început ,,campania Aprilie pentru curățenie” mi-am dorit ceva interactiv, v-am rugat să ne spuneți exact unde să intervenim, dar nu am primit nici o sugestie, noi tăiem iarba, strângem gunoaiele, dar recunosc că nu am acoperit toată comuna, sigur mai sunt și zone neîngrijite. Revin, deci, cu rugămintea să ne scrieți unde exact să intervenim.

2. Alte comune au proiecte multe, noi nu facem nimic. De câte ori nu v-am enumerat proiectele pe care le avem în desfășurare? Stațiile de reîncărcare, microbuzul electric, iluminat public inteligent, reabilitarea Școlii Butimanu, dotările pentru școală, și altele… Ideea este următoarea, orice proiect are mai multe etape, adică durează, nu depinde de mine, lucrăm după un calendar de implementare…

3. Nu lucrăm după priorități, ce înseamă să aducem la display-uri inteligente, iar școala este neîngrijită. Chiar lucrăm după priorități, dacă nu ne mișcam repede, prindeam dotările la școala tocmai în luna decembrie a anului curent. Eu lucrez pentru colectivitate deci țin cont de prioritățile comune, iar strategia implementată este pentru educație,infrastructură, utilități și dezvoltare durabilă.

Dacă aveți dorințe sigulare, puteți să le exprimați, le discutăm cu drag, și prin discuție lămurim dacă sunt sau nu prioritare. Exagerând puțin, nu cred că trebuia să refuzăm dotările pentru că era o alee nemăturată în curtea școlii… Iar școala prin proiectul de reabilitare, o sa fie refăcută din temelii, iar dotările sunt precum cireașa de pe tort.

Vă mulțumesc mult, și orice nemulțumiri aveți puteți să-mi scrieți, sau vă aștept la Primărie.” este mesajul transmis de Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.