PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU MEDICII DIN SPITALUL JUDEȚEAN

Prima pagină » Administratie » PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU MEDICII DIN SPITALUL JUDEȚEAN

“Astăzi, am avut prima întâlnire în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Am considerat că este prioritară, mai ales în momentul de faţă, o discuţie cu medicii, şefii de secţii, asistenţii-şefi şi personalul administrativ din Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte. În contextul generat de pandemia COVID-19, dar şi pe viitor, am ţinut să asigur cadrele medicale ale Spitalului Judeţean că le voi susţine toate proiectele care vin în sprijinul pacienţilor şi, implicit, al personalului medical. De asemenea, le-am solicitat propuneri astfel încât să remediem, rapid, problemele și disfuncționalitățile provocate de această pandemie la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.