TOMBOLĂ CU PREMII, ÎN DÂMBOVIȚA, PENTRU CINE SE VACCINEAZĂ! SOCERAM OFERĂ DOUĂ LOGANURI, 50 DE TELEVIZOARE SMART SAMSUNG, 50 DE COMBINE FRIGORIFICE ȘI 500 DE FIARE DE CĂLCAT!

Prima pagină » Actualitate » TOMBOLĂ CU PREMII, ÎN DÂMBOVIȚA, PENTRU CINE SE VACCINEAZĂ! SOCERAM OFERĂ DOUĂ LOGANURI, 50 DE TELEVIZOARE SMART SAMSUNG, 50 DE COMBINE FRIGORIFICE ȘI 500 DE FIARE DE CĂLCAT!

În perioada 04.06– 06.06.2021, Directia de Sănătate Publică Dâmbovita organizează în colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Institutia Prefectului – Județul Dâmbovița, Primăria Comunei Doicesti si Serviciul Județean de Ambulantă Dîmbovița, un maraton de vaccinare pentru prevenirea infectiei Sars CoV-2.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Colonie, localitatea Doicesti, și în toate centrele de vaccinare din județul Dâmbovița, fără programare, doar cu cartea de identitate.

Grupul de firme Soceram-Cemrom va organiza cu această ocazie o tombolă cu premii consistente la care vor putea participa toate persoanele care încep schema de vaccinare (prima doză), indiferent de tipul de vaccin împotriva coronavirusului, în orice centru de vaccinare din judetul Dâmbovița, în perioada 04.  – 06.06.2021.

Premiile oferite sunt: 2 autoturisme Logan, 50 de televizoare Samsung Smart, 50 de combine frigorifice ARCTIC și 500 de fiare călcat.

Lista centrelor de vaccinare implicate in maraton din judetul Dambovita poate fi consultată pe site-ul www.dspdambovita.ro

Va asteptăm la vaccinare, singura solutie pentru revenirea la o viată normală !

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.