TOATE STRĂZILE DIN BUTIMANU VOR FI ASFALTATE! PRIMARUL GABRIEL DRAGNEA A SMENAT CONTRACTUL DE ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN PENTRU MODERNIZAREA ULTIMELOR STRĂZI NEASFLATATE DIN COMUNĂ

Prima pagină » Actualitate » TOATE STRĂZILE DIN BUTIMANU VOR FI ASFALTATE! PRIMARUL GABRIEL DRAGNEA A SMENAT CONTRACTUL DE ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN PENTRU MODERNIZAREA ULTIMELOR STRĂZI NEASFLATATE DIN COMUNĂ

Toate străzile din Butimanu vor fi asfaltate! Primarul Gabrel Dragnea a semnat, ieri, contractul de asociere cu Consiliul Județean pentru modernizarea ultimelor străzi care nu au fost asfaltate până în prezent. Proiectul se derulează în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

“Continuăm proiectele pentru dezvoltarea comunei Butimanu!

Absolut toate străzile din comuna Butimanu vor fi asfaltate!

Astăzi, la Târgoviște, am semnat un important contract de asociere între Primăria Butimanu și Consiliul Județean Dâmbovița, care vizează modernizarea drumurilor de interes local din comunitatea noastră.

Vorbim despre o investiție de 1,17 milioane de lei, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală, programul care susține considerabil investițiile la nivelul județului.

Este unul dintre principalele obiective pe care mi le-am asumat încă de când am preluat mandatul de primar al comunei Butimanu, iar astăzi avem certitudinea că asfaltarea tuturor străzilor, din toate satele noastre, devine realitate.

Se va lucra în forță, iar până în toamnă avem garanția că ne vom bucura de drumuri bune, asfaltate și modernizate.

Este doar unul dintre motivele pentru care țin să îi mulțumesc domnului Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și al PSD Dâmbovița, care ne-a sprijinit constant și ne este alături în continuare pentru binele comunei noastre.

Drumuri bune înseamnă civilizație, normalitate, dezvoltare economică, siguranță.

Împreună suntem pe drumul cel bun!

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, Doamne ajută la cât mai multe proiecte realizate!

Ps: surprizele placute vor continua…” a anunțat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.