TÂNĂR CU “MERȚAN” PRINS DE TREI ORI CONDUCÂND FĂRĂ PERMIS! POLIȚIȘTII L-AU BĂGAT DUPĂ GRATII !

Prima pagină » Actualitate » TÂNĂR CU “MERȚAN” PRINS DE TREI ORI CONDUCÂND FĂRĂ PERMIS! POLIȚIȘTII L-AU BĂGAT DUPĂ GRATII !

Ieri, 4 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea a trei infracțiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoană care avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

La data de 30 ianuarie 2020, față de cel în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar în cadrul unui alt dosar penal unde este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 194 alin. 1 lit. e din Codul Penal.

Polițiștii au procedat la reținerea bărbatului, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În sarcina lui au fost reținute 3 infracțiuni de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei  permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, fapte comise în zilele de 30 decembrie 2019, 24 ianuarie 2020 și 4 februarie 2020.

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.