SCANDAL MONSTRU LA PRIMĂRIA PETREȘTI! PRIMARUL “POPICU” BĂTUT ȘI OCORÂT LA ȘEDINȚA DE CONSILIU

Prima pagină » Actualitate » SCANDAL MONSTRU LA PRIMĂRIA PETREȘTI! PRIMARUL “POPICU” BĂTUT ȘI OCORÂT LA ȘEDINȚA DE CONSILIU

S-a lăsat cu scandal la ședința de Consiliu Local de la Petrești! Primarul “POPICU” ar fi fost agresat și ocorât în sediul primăriei de către un cetățean care participa la ședința de consiliu. Primarul de la Petrești ar fi fost la un pas să petreacă revelionul cu ochii vineți. Pe surse am aflat că cetățeanul supărat ar fi intenționat să-l lovească cu pumnul în față pe primarul său, însă acesta s-ar fi ferit în ultimul moment, fiind lovit doar în umăr. Edilul ar fi sunat la Poliție imediat, de frică ca scandalul să nu degenereze.Deocamdată nu știm de la ce a pornit cearta, însă se pare că între cei doi protagoniști problemele sunt vechi și multe. Poliția face cercetări acum, însă până la ora publicării acestei știri, pe acest eveniment nu a fost depusă nicio plângere, cel puțin asta a susținut purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița.
Vom reveni cu amănunte!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.