MARIAN DINU PREIA “ȘTAFETA” DE LA TATĂL SĂU, PRIMARUL DIN GURA ȘUȚII!

Prima pagină » Actualitate » MARIAN DINU PREIA “ȘTAFETA” DE LA TATĂL SĂU, PRIMARUL DIN GURA ȘUȚII!

“Săptămâna patimilor vine cu două vești, una mai puțin bună și una excelentă. Începem cu prima veste, aceea fiind că actualul primar al comunei Gura Șutii, Constantin DINU, din cauza problemelor de sănătate, nu va mai putea continua pe drumul faptelor bune, pentru comuna pe care a dus-o timp de 24 de ani în fruntea județului Dâmbovița la nivel de modernizare. Cea de-a doua veste, care este una îmbucurătoare, se referă la faptul că drumul faptelor bune vor fi continuate de Marian DINU, care este actualmente Consilier Județean, în echipa condusă de președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Marian Dinu este un om care știe administrație, având în vedere anii întregi care i-a petrecut în echipa președintelui Corneliu Ștefan. De asemenea, trebuie precizat faptul că tot sprijinul pe care comuna Gura Șuții l-a primit din partea Consiliului Județean Dâmbovița, ca finanțare și proiecte, au fost cu rapiditate atribuite datorită muncii pe care Marian Dinu a depus-o împreună cu echipa de la Gura Șuții.

Acestea fiind spuse, DINU MARIAN, este candidatul PSD Gura Șuții la alegerile din data de 9 iunie la funcția de primar. Continuăm împreună pe drumul faptelor bune!”

“Dragi cetățeni ai comunei GuraȘuții,
Dinu Constantin, actualul nostru primar, nu va mai putea candida pentru un nou mandat pe 9 iunie din cauza unor probleme de sănătate.
În cei peste 24 de ani dedicați comunei, a implementat proiecte care au schimbat în bine viața fiecărui locuitor din Gura Șuții, iar eu, în calitate de consilier județean, am fost martor și am pus umărul la aceste schimbări.
Vreau să duc toate lucrurile bune până la capăt!
Prin urmare, am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Gura Șuții, pentru a ne asigura că proiectele și investițiile vor merge mai departe.
Totodată, sunt ferm convins că împreună vom dezvolta o serie de alte proiecte și investiții care să aducă un mare plus în viața comunității noastre!
Vă mulțumesc pentru sprijin și sunt convins că vom merge împreună pe acest nou drum”, a transmis DINU Marian, candidatul PSD la Primăria comunei Gura Șuții

“Chiar dacă problemele de sănătate m-au făcut să mă opresc din drumul politic, promisiunea făcută în fața oamenilor o voi duce mai departe. Toată experiența și priceperea mea, va fi transmisă mai departe noului primar, care de asemenea va duce mai departe proiectele în curs de implementare și cele viitoare, pentru bunăstarea și modernizarea comunei noastre. Marian DINU este cel care, împreună cu mine, va duce mai departe drumul faptelor bune. Faptele au contat întotdeauna mai mult decât promisiunile, acest lucru fiind vizibil în cei 24 de ani de când, împreună cu dumneavoastră, am adus comuna la un standard de modernizare european. Drumul acesta va continua prin Marian DINU. Și va garantez că singura schimbare care va fi la Primăria Gura Șuții, între administrație și cetățeni, va fi aceea ca viitorul primar va fi doar mult mai tânăr. În rest, rămâne ca până acum. Continuăm împreună pe drumul faptelor bune!”, a transmis primarul Constantin DINU

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.