ASISTENT MEDICAL DE LA SPITALUL DIN TÂRGOVIȘTE, ARESTAT PENTRU CĂ A AGRESAT FIZIC DOUĂ MINORE

Prima pagină » Actualitate » ASISTENT MEDICAL DE LA SPITALUL DIN TÂRGOVIȘTE, ARESTAT PENTRU CĂ A AGRESAT FIZIC DOUĂ MINORE

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 33 de ani, din Brănești.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, în această dimineață, la domiciliu bărbatului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind descoperite și indisponibilitate mai multe bunuri.

Din investigațiile efectuate a reieșit că acesta, având calitatea de asistent medical la secția de geriatrie din cadrul unei unități spitalicești din Târgoviște, ar fi agresat fizic două minore, de 13 și 17 ani, care ar fi fost internate la secția de psihiatrie.

Bărbatul a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.