Primele asfaltări din proiectul de modernizare a drumului județean DJ 712 Târgoviște- Șotânga- Vulcana Pandele- Brănești- Pucioasa, Lotul 1.

Prima pagină » Actualitate » Primele asfaltări din proiectul de modernizare a drumului județean DJ 712 Târgoviște- Șotânga- Vulcana Pandele- Brănești- Pucioasa, Lotul 1.

Continuă reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere din județul Dâmbovița!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că astăzi se toarnă prima porțiune de asfalt din cadrul primului lot al celui mai mare proiect din istoria de până acum a ADR Sud Muntenia. Este vorba de proiectul de modernizare a DJ 712 Târgoviște- – Șotânga- Vulcana Pandele- Brănești- Pucioasa, Lotul 1.  

„La Halta Teiș se toarnă astăzi prima porțiune de asfalt din proiectul de modernizare a drumului județean DJ 712 Târgoviște- Șotânga- Vulcana Pandele- Brănești- Pucioasa, Lotul 1.  

Lucrările se desfășoară conform graficului stabilit, iar până astăzi s-au configurat accese la proprietăți, au fost montate borduri și, pe anumite porțiuni, a fost amenajat sistemul de scurgere a apelor.

Lotul 1 este finanțat prin cel mai mare contract din istoria ADR Sud-Muntenia, primul de altfel din regiune pe Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027.

Valoarea întregului proiect, „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean DJ 712 (Pucioasa- Brănești- Vulcana Pandele- Șotânga- Târgoviște)- Lotul 2, DJ 720C (Gura Ocniței-Ocnița) și DJ 720A (Gura Ocniței- Adânca- Bucșani- Mărcești- Finta- Postârnacu- DN 1A) – Lotul 3”, este de aproximativ 64.200.000 de euro, sumă ce va fi investită în modernizarea a 59,8 km de drumuri județene!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Valoarea investiției pe acest tronson, Lotul 1, se ridică la aproximativ 101.000.000 lei (cu TVA), iar la finalizarea lucrărilor, de la Târgoviște până la Pucioasa, vom avea:

-Două straturi de asfalt pe 15,77 km de drum;

-26.000 mp de trotuare;

-18 km de șanțuri din beton;

-1,5 km rigole de acostament;

-8,7 km rigole carosabile acoperite;

-2.000 de accese la proprietăți;

-Demolarea și construirea unui pod nou în Șotânga;

-Reabilitarea și modernizarea altor două poduri de pe traseu;

-Amenajarea a 36 de stații de autobuz.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele CJD

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.