PRIMĂRIA ULMI! ANUNȚ MEDIU INFIINȚARE DISTRUBUȚIE GAZE ÎN UDREȘTI, NISIPURI ȘI DIMOIU

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA ULMI! ANUNȚ MEDIU INFIINȚARE DISTRUBUȚIE GAZE ÎN UDREȘTI, NISIPURI ȘI DIMOIU

COMUNA ULMI,  anunta publicul interesat asupra  luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului , in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul  – “INFIINTARE DISTRIBUTIE GAZE NARURALE IN SATELE UDRESTI, NISIPURI SI DIMOIU APARTINAND COMUNEI ULMI, JUD. DAMBOVITA“, propus a fi amplasat in comuna Ulmi, jud. Dambovita.

             Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza  pot fi consultate la sediul A.P.M.  Dambovita, din  municipiul Targoviste, strada Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/oservatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.