PRIMĂRIA ULMI! ANUNȚ MEDIU INFIINȚARE DISTRUBUȚIE GAZE ÎN UDREȘTI, NISIPURI ȘI DIMOIU

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA ULMI! ANUNȚ MEDIU INFIINȚARE DISTRUBUȚIE GAZE ÎN UDREȘTI, NISIPURI ȘI DIMOIU

COMUNA ULMI,  anunta publicul interesat asupra  luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului , in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul  – “INFIINTARE DISTRIBUTIE GAZE NARURALE IN SATELE UDRESTI, NISIPURI SI DIMOIU APARTINAND COMUNEI ULMI, JUD. DAMBOVITA“, propus a fi amplasat in comuna Ulmi, jud. Dambovita.

             Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza  pot fi consultate la sediul A.P.M.  Dambovita, din  municipiul Targoviste, strada Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/oservatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.