PRIMĂRIA ULMI! ANUNȚ MEDIU INFIINȚARE DISTRUBUȚIE GAZE ÎN UDREȘTI, NISIPURI ȘI DIMOIU

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA ULMI! ANUNȚ MEDIU INFIINȚARE DISTRUBUȚIE GAZE ÎN UDREȘTI, NISIPURI ȘI DIMOIU

COMUNA ULMI,  anunta publicul interesat asupra  luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului , in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul  – “INFIINTARE DISTRIBUTIE GAZE NARURALE IN SATELE UDRESTI, NISIPURI SI DIMOIU APARTINAND COMUNEI ULMI, JUD. DAMBOVITA“, propus a fi amplasat in comuna Ulmi, jud. Dambovita.

             Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza  pot fi consultate la sediul A.P.M.  Dambovita, din  municipiul Targoviste, strada Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/oservatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.