PRIMĂRIA DIN MOROENI A FELICITAT FAMILIILE DIN COMUNĂ, CARE AU ÎMPLINIT 50 DE ANI DE CĂSNICIE

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA DIN MOROENI A FELICITAT FAMILIILE DIN COMUNĂ, CARE AU ÎMPLINIT 50 DE ANI DE CĂSNICIE

Gest lăudabil din partea administrației publice din comuna dâmbovițeană Moroeni. Primarul Laurențiu Mihai Moraru, împreună cu viceprimarul Florian Leotescu au mers și au felicitat cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, oferindu-le daruri simbolice, diplome și flori.

“Pentru orice cuplu, împlinirea a 50 de ani de căsătorie este un moment memorabil, un moment care merită prețuit. Localnicii pe care i-am felicitat astăzi, împreună cu domnul viceprimar Florian Leotescu, sunt un exemplu de respect acordat familiei, un exemplu de trai echilibrat, un exemplu de dragoste și înțelegere. Îi felicit din toată inima pe toți și le urez mulți ani sănătoși, asigurându-i, din nou, de tot respectul meu! La mulți ani!” a fost mesajul transmis de Laurențiu Mihai Moraru, primarul comunei Moroeni.

Edilul a ținut să specifice că,  din motive bine întemeiate, familia Leotescu Gheorghe și Virginia nu a putut fi vizitată, dar în cel mai scurt timp vor fi și ei felicitați.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.