PREOT VICAR IONUȚ GHIBANU: ” Evanghelia de astăzi ne arată și nouă că este posibil să găsim pe Cel ce spulberă întunericul”

Prima pagină » Actualitate » PREOT VICAR IONUȚ GHIBANU: ” Evanghelia de astăzi ne arată și nouă că este posibil să găsim pe Cel ce spulberă întunericul”

“Orbi înaintea Vieții adesea suntem toți. Avem numai impresia că vedem și că știm totul, numai și numai pentru că se reflectă în ochii noștri fragmente ale realității ce par adevărate. Legați la ochi cu neputința căutărilor neduse până la capăt, de boli ale nenașterii spirituale, atunci când suntem atinși de Duhul căutărilor, alergăm să împlinim sensul vieții noastre. Alergăm după rost și după întâlnirea cu Cel ce este în mod sigur Calea, Adevărul și Viața vieților noastre.Înaintea porților timpului, cu ochii acoperiți de legătura necunoștinței, ne avântăm gata de a găsi lumina și de a fi introduși în lăcașul întâlnirilor autentice cu Cel ce la lumină pe toate le cheamă. Căci acesta este destinul nostru, de a ne întâlni și de a găsi lumina, de a străluci fiecare parte a sufletelor noastre cu acea inefabilă și glorioasă lumină a Prezenței ce pe toate le schimbă.Despre aceasta este povestea vieții noastre, ca și Evanghelia de azi cu vindecarea de către Hristos Domnul a orbului din naștere, care, probabil, nu știa că mulți alții sunt, tot din naștere, mult mai “orbi” ca el. Întâlnirea de pe calea vieții sale ne arată și nouă că este posibil să găsim pe Cel ce spulberă întunericul și ne oferă viața adevărată, căci numai întru lumina Lui vom vedea lumina.Tu și eu, voi și noi, cu toții avem nevoie de lumină, de întâlnirea înnoitoare a vieții noastre care să ne vindece neluminarea și să ne strălucească minunarea!Pe calea vieții, să ne dăruiască Cel ce pe toate le luminează, vindecarea neluminării noastre!”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S.C. ECO LIFE STYLE, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE ÎN ZONĂ

PRIMĂRIA ANINOASA ÎN PARTENERIAT CU CRUCEA ROȘIE, CURSURI DE PRIM AJUTOR PENTRU LOCALNICI

UN SHOW DE NERATAT VINERI, 23 FEBRUARIE, DE LA ORA 17.00: Miss și Mister Găești 2024!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI ANKARA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

VAGONUL UNUI TREN PERSONAL A LUAT FOC ÎN GARA TITU! PASAGERII AU FOST EVACUAȚI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.