PREOT VICAR IONUȚ GHIBANU: ” Evanghelia de astăzi ne arată și nouă că este posibil să găsim pe Cel ce spulberă întunericul”

Prima pagină » Actualitate » PREOT VICAR IONUȚ GHIBANU: ” Evanghelia de astăzi ne arată și nouă că este posibil să găsim pe Cel ce spulberă întunericul”

“Orbi înaintea Vieții adesea suntem toți. Avem numai impresia că vedem și că știm totul, numai și numai pentru că se reflectă în ochii noștri fragmente ale realității ce par adevărate. Legați la ochi cu neputința căutărilor neduse până la capăt, de boli ale nenașterii spirituale, atunci când suntem atinși de Duhul căutărilor, alergăm să împlinim sensul vieții noastre. Alergăm după rost și după întâlnirea cu Cel ce este în mod sigur Calea, Adevărul și Viața vieților noastre.Înaintea porților timpului, cu ochii acoperiți de legătura necunoștinței, ne avântăm gata de a găsi lumina și de a fi introduși în lăcașul întâlnirilor autentice cu Cel ce la lumină pe toate le cheamă. Căci acesta este destinul nostru, de a ne întâlni și de a găsi lumina, de a străluci fiecare parte a sufletelor noastre cu acea inefabilă și glorioasă lumină a Prezenței ce pe toate le schimbă.Despre aceasta este povestea vieții noastre, ca și Evanghelia de azi cu vindecarea de către Hristos Domnul a orbului din naștere, care, probabil, nu știa că mulți alții sunt, tot din naștere, mult mai “orbi” ca el. Întâlnirea de pe calea vieții sale ne arată și nouă că este posibil să găsim pe Cel ce spulberă întunericul și ne oferă viața adevărată, căci numai întru lumina Lui vom vedea lumina.Tu și eu, voi și noi, cu toții avem nevoie de lumină, de întâlnirea înnoitoare a vieții noastre care să ne vindece neluminarea și să ne strălucească minunarea!Pe calea vieții, să ne dăruiască Cel ce pe toate le luminează, vindecarea neluminării noastre!”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.