PARADISUL SĂNĂTĂȚII LA LUCIENI ! CÂT COSTĂ ȘI CARE SUNT BENEFICIILE SINGUREI SALINE DIN MEDIUL RURAL DÂMBOVIȚEAN

Prima pagină » Actualitate » PARADISUL SĂNĂTĂȚII LA LUCIENI ! CÂT COSTĂ ȘI CARE SUNT BENEFICIILE SINGUREI SALINE DIN MEDIUL RURAL DÂMBOVIȚEAN

Localnicii din Lucinei dar și din împrejurimi au de acum o oază de sănătate la câțiva pași. Salina artificială ”Paradisul sănătății“ s-a deschis în comuna Lucieni, în zona bisericii Ciurari, pe strada Principală, la numărul 414. Acolo vă puteți bucura de beneficiile sării natural de Himalaya și Praid. Ca să beneficiați de tot confortul, puteți savura la salină o cafea sau o răcoritoare în timp ce copiii se pot juca într-un spațiu special amenajat pentru ei.

Sarea contine multiple substanțe minerale și 37 de elemente chimice, dintre care amintim fierul, magneziul, calciul, iodul, potasiul, sodiul, sulful manganul, seleniul și litiul, toate cu rol în mineralizarea și hidratarea organismului. Astfel, sarea devine o substanță bactericidă și dezinfectantă, capabilă să aducă beneficii întregului organism.

Salinoterapia presupune inhalarea de aerosoli care se depun la nivelul căilor respiratorii, acționând prin distrugerea focarelor de infecție existente. Efectele salinoterapiei sunt multiple și au acțiune asupra întregului organism. Astfel, ameliorează problemele respiratorii (astm, bronșite, polipi, insuficiență respiratorie, emfizem pulmonar) și trateaza afectiunile ORL (rinite, sinuzite, otite, amigdalite),înlătură stresul și oboseala, detoxifiaza organismul și întprește imunitatea, tratează insomniile, ajută în regenerarea pielii și îmbunătățește funcționarea aparatului digestiv. Pe de alta parte, salinoterapia este benefică persoanelor care doresc să renunțe la fumat, care sufera de alergii sezoniere, apnee, disfuncții ale tiroidei și meteosensibilitate.

Afecţiunile care răspund foarte bine la tratamentele din salina artificială sunt: astmul bronşic, bronşitele, pneumoniile, afecţiunile respiratorii, rinitele, sinuzitele, alergiile, nevrozele, insomnia, sforăitul, tusea, răcelile sezoniere şi stările de oboseală cronică. Unele se tratează în câteva şedinţe, altele necesită mai multe reprize.

Costurile salinei “Paradisul Sănătății” sunt:

Pentru mai multe informatii puteți suna la nr de telefon : 0728065695

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.