PANICĂ ÎN DÂMBOVIȚA! URȘII AU DAT ATACUL LA DRAGODANA ȘI LA COBIA

Prima pagină » Actualitate » PANICĂ ÎN DÂMBOVIȚA! URȘII AU DAT ATACUL LA DRAGODANA ȘI LA COBIA

Este panică în satul Mânăstirea, comuna Cobia, după ce, noaptea trecută,  doi urși au intrat in mai multe gospodării, unde au făcut prăpăd. Unul dintre păgubiți a declarat, pentru Cronica de Găești, ca sălbăticiunile i-au distrus gardurile, au rupt cotețele și i-au mâncat găinile:

„Anunțați lumea din comuna Cobia să stea în case. Noaptea trecută, doi urși au dat năvală peste mine, în curte, și au rupt tot ce au prins: garduri, porți, cotețe. Deja sunt 4 familii peste care au intrat. Au mâncat un berbec, un câine și găini, plus garduri și solarii distruse”.

Nu este singura localitate din zona Găești, unde au fost semnalate atacuri ale urșilor. În urmă cu două zile a fost reclamat faptul că în Dragodana, la o stupină aflată în pădure, un urs ar fi atacat și a distrus un stup. Autoritățile nu știu dacă același animal a dat atacul în ambele cazuri.

Foto cu caracter ilustrativ!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.