O NOUĂ REUȘITĂ A PRIMARULUI EMANUEL SPĂTARU! INVESTIȚII DE 23 MILIOANE DE  LEI LA RĂZVAD, PRIN “ANGHEL SALIGNY”!

Prima pagină » Administratie » O NOUĂ REUȘITĂ A PRIMARULUI EMANUEL SPĂTARU! INVESTIȚII DE 23 MILIOANE DE  LEI LA RĂZVAD, PRIN “ANGHEL SALIGNY”!

Vești bune pentru răzvădeni vin de la primarul Emanuel Spătaru! Edilul a anunțat că a obținut prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”trei proiecte importante pentru dezvoltarea comunei. Este vorba despre modernizare trama stradală pe ambele părți ala drumului național, refacerea podului Bleaju  din satul Gorgota și modernizarea mai multor drumuri. Cele trei proiecte sunt în valoare de aproximativ 23 milioane de lei.

“Astăzi, când se împlinesc 6 ani de când eu și echipa pe care o conduc am preluat frâiele acestei comune, vin cu o veste importantă pentru noi toți!

Comuna Răzvad, a obținut finanțare pentru 3 proiecte importante prin programul Anghel Saligny, și anume:

*Modernizare Trama Stradală ( șanțuri, trotuare, podețe și pistă de biciclete pe ambele părți de-a lungul Drumului Național), în valoare de 10.666.241 lei

*Refacere Pod Bleaju- sat Gorgota, în valoare de 3.430.037 (au fost alocați 539.962 lei, anul acesta)

* și modernizare drumuri în Comuna Razvad, în valoare de 8.793.796 lei! Proiect prin care reușim să asfaltăm toate străzile neasfaltate dar și cele străbatute de noua rețea de canalizare (în Valea Voievozilor)!” a anunțat Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad

Străzile care vor intra în procesul de modernizare sunt următoarele:

* Str Lunca (cele 4 tronsoane rămase neasfaltate )

* Str Ploiești ( legătura între Răzvedeanca și D.N. Str Ploiești)

* Str Dispensar

* Str Câmpului

* Str Percepției

* Str Livada cu Pruni ( cu ieșire spre Gura Văii)

* Str Gării ( diferența până la stadion)

* Str Bleaju

* Str Baranga – prelungire

* Str Fântânele (toate tronsoanele)

* Str Gura Văii

* Str Preot Goglea

* Str Furtunești (ultimele 3 sunt cele străbatute de canalizare)!

“Toate aceste proiecte, împreuna cu celelate, pe care le avem în derulare, vor aduce comuna Razvad acolo unde ne dorim cu toti, si anume, la un nivel european!  Vreau să-i mulțumesc Președintelui CJD, Corneliu Ștefan pentru implicare și sprijin, în toate aceste demersuri, după cum vreau să mulțumesc și echipelor politice și administrative, care îmi sunt alături în toată această muncă!!!” ’ a subliniat Emanuel Spătaru .

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.