MINORĂ VIOLATĂ ÎN TOALETA LICEULUI DIN VOINEȘTI! FATA SE AFLA ÎN PLASAMENT!

Prima pagină » Actualitate » MINORĂ VIOLATĂ ÎN TOALETA LICEULUI DIN VOINEȘTI! FATA SE AFLA ÎN PLASAMENT!

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați prin plângere de către o femeie, din Pucheni, cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale.

Din investigațiile efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, s-a constatat că, la începutul lunii februarie a.c., într-un liceu din localitatea Voinești, o minoră, de 17 ani, ar fi fost agresată sexual și ar fi fost constrânsă să întrețină acte de natură sexuală de către patru minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

La data de 22 aprilie a.c., minorul de 17 ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar, la data de 23 aprilie a.c., a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Totodată, la data de 23 aprilie a.c., prin încheierea Judecătoriei Târgoviște, față de cei trei minori, de 15 și 16 ani, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Precizăm că cei trei se aflau deja sub măsura arestului preventiv fiind cercetați într-o altă cauză penală ce vizează săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, viol, tentativă la infracțiunea de viol, complicitate la tentativă la infracțiunea de viol și complicitate la infracțiunea de viol.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pa lângă Judecătoria Târgoviște, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.