“MEDICUL DE LA GĂEȘTI”, MESAJ DUR PENTRU ARAFAT: “CU TOATE EXPERIMENTELE DUMNEAVOSTRĂ DISTRUGEȚI CE A MAI RĂMAS DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE!”

Prima pagină » Actualitate » “MEDICUL DE LA GĂEȘTI”, MESAJ DUR PENTRU ARAFAT: “CU TOATE EXPERIMENTELE DUMNEAVOSTRĂ DISTRUGEȚI CE A MAI RĂMAS DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE!”

“Dacă îmi dădeați oxigen , aveați la noi 100 de paturi libere pentru pacienți covid la 30 minute de București. Faptul că vă chinuiți dvs cu fantasme nu mă interesează, mă privește strict faptul că pacienții se complică pulmonar asteptând prea mult timp un loc disponibil pentru internare și cu toate experimentele dvs (gen spital Foisor) distugeți ce a mai ramas din sistemul de sănătate.

Apropo, ați făcut o estimare ce o să însemne readucerea operațiilor pe os în cel mai performant spital de ortopedie din țaăa, în care funcționează practic o secție de boli infecțioase? “ a scris medicul Laurențiu Belușică pe Facebook.

Nu este pentru prima data când cunoscutul medic rupe tăcerea fără frică și transmite mesaje dure către centru. Doctorul Laurențiu Belușică de luni bune îi cere lui Arafat o camera hiperbară pentru a trata pacienții care au probleme cu plămânii din cauza coronavirusului. Medicul susține că țara noatră are în dotare patru astfel de tehnologii,însă acestea nu sunt folosite. Belușică a amenințat și cu plângeri la Parchetul European, însă până acum nu a primit niciun răspuns din partea celor care au puterea de decizie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.