“MEDICUL DE LA GĂEȘTI”, MESAJ DUR PENTRU ARAFAT: “CU TOATE EXPERIMENTELE DUMNEAVOSTRĂ DISTRUGEȚI CE A MAI RĂMAS DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE!”

Prima pagină » Actualitate » “MEDICUL DE LA GĂEȘTI”, MESAJ DUR PENTRU ARAFAT: “CU TOATE EXPERIMENTELE DUMNEAVOSTRĂ DISTRUGEȚI CE A MAI RĂMAS DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE!”

“Dacă îmi dădeați oxigen , aveați la noi 100 de paturi libere pentru pacienți covid la 30 minute de București. Faptul că vă chinuiți dvs cu fantasme nu mă interesează, mă privește strict faptul că pacienții se complică pulmonar asteptând prea mult timp un loc disponibil pentru internare și cu toate experimentele dvs (gen spital Foisor) distugeți ce a mai ramas din sistemul de sănătate.

Apropo, ați făcut o estimare ce o să însemne readucerea operațiilor pe os în cel mai performant spital de ortopedie din țaăa, în care funcționează practic o secție de boli infecțioase? “ a scris medicul Laurențiu Belușică pe Facebook.

Nu este pentru prima data când cunoscutul medic rupe tăcerea fără frică și transmite mesaje dure către centru. Doctorul Laurențiu Belușică de luni bune îi cere lui Arafat o camera hiperbară pentru a trata pacienții care au probleme cu plămânii din cauza coronavirusului. Medicul susține că țara noatră are în dotare patru astfel de tehnologii,însă acestea nu sunt folosite. Belușică a amenințat și cu plângeri la Parchetul European, însă până acum nu a primit niciun răspuns din partea celor care au puterea de decizie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.