MARCEL CIOLACU ȘI PAUL STĂNESCU AU FOST DUMINICĂ ÎN DÂMBOVIȚA! CELE MAI IMPORTANTE DECLARAȚII!

„Am avut o acțiune politică, ne-am întâlnit cu primarii PSD din județul Dâmbovița, cu parlamentarii PSD, cu consilierii județeni și membrii Comitetului Executiv Județean. Am avut discuții privind actuala situație în care județul Dâmbovița a fost uitat de actualul Guvern al României, am avut discuții privind proiectele pe care le avem la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița și în fiecare comunitate locală și am tras concluzia că avem cu toții un singur gând, acela pe care l-am avut și anul trecut, de a sprijini comunitățile locale, de a dezvolta comunitățile locale și a duce la bun sfârșit proiectele pe care ni le-am asumat în fața dâmbovițenilor” , a precizat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

„Am avut întâlnire, în legalitate, anumiți primari chiar s-au supărat că nu au putut să participe, dar am vrut s respectă legea în vigoare, întâlnire care a avut un singur numitor comun, ca PNRR și toate programele naționale să nu se transforme într-o nouă Anexă 7.03, cum a fost cea de la Buget. Este inadmisibil ca un primar al unui municipiu reședință de județ sau un președinte de Consiliu Județean sau 63 de primari să nu primească nici un ban de la bugetul de stat din simplul fapt că sunt pesediști. Eu îi propun domnului Cîțu, dacă va continua cu această formă de a face politică, cu toate că suntem în anii 2021, să-i scutească pe locuitorii acestor localități de taxe și impozite dacă dorește să direcționeze banii doar către administrațiile Partidului Național Liberal. Atunci cred că domnul primar al Târgoviștei, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și ceilalți primari de comune știu mai bine cum să folosească taxele și impozitele pentru comunitățile lor și să nu le mai trimită la București astfel încât să nu se mai întoarcă absolut nimic. Domnul primar Cristian Stan mi-a mai arătat începutul unei program european, până acum au venit 18 autobuze, urmând să vină până la 40, toate autobuze „verzi”, este un program complex. Revin, cred că trebuie un program național, transpartinic, pentru un efort comun de împădurire a României”, a declarat Marcel Ciolacu, președinte PSD.

„Nu am întâlnit un asemenea nivel de dispreț la niciun Guvern, și mă refer la municipiulTârgoviște. Este inadminisibil ca de un an jumătate guvernarea de dreapta din România să nu dea niciun ban pe rectificare bugetară municipiului. Indiferent că am discutat de începutul anului școlar, de necesitățile pe care le are acest oraș pe zona de cofinațare a investițiilor, serviciile publice oferite și așa mai departe. De parcă târgoviștenii nu plătesc taxe și impozite , nu plătesc taxa pe valoarea adăugată sau alte tipuri de impozite care se duc către bugetul de stat. Da, suntem de acord ca o cotă parte din ceea ce se plătește aici să mergă pentru susținerea aparatului central, însă este inadmisibil ca o comunitate care generează venituri să nu beneficieze de absolut nimic. Mmai mult decât atât , sunt sarcini financiare care sunt trecute din pix către administrațiile publice locale. Sunt membru în Comitetu Director al Asociației Municipiilor din România și se intenționează modifocarea Legii Educației Naționale astfel îbcât transportul public pentru elevi, declarat gratuit, să fie suportat tot de către primării, deși în lege, și ca o temă de capanie electorală, a fost menționat că iată Guvernul asigura transportul gratuit pentru elevi.
În Dâmbovița o singură unitate administrativ teritorială a primit bani, este vorba despre Brăneșt, primărie condusă de un primar USR.
Cam aceasta este situația. Comunități importante sunt ignorate de actualul Guuvern, Târgoviștea a fost ignorată mai bine de un an de zile, iar în actualul buget, în propunerea de buget, pe ceea ce înseamnă sume din taxa pe valoarea adaăugată municipiul Târgovște , pe tot anul, beneficiază de fabiloasa sumă de zero lei și zero bani.
Repet, un act de dispreț, de iresponsabilitate și de impostură fără precedent.„, a adăugat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, secretar executiv al PSD Dâmbovița și președinte PSD Târgoviște.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

ȚUȚUIANU S-A ÎNTORS LA PRIMA “DRAGOSTE”

Fostul senator Adrian Țuțuianu s-a întors la prima “dragoste”…Micloșaniul! Fost președinte al PSD Dâmbovița, fost ministru al Apărării, fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, fost senator al României, în prezent simplu avocat și cu o funcție de conducere în Pro România, partid mult prea mic pentru a-i mai da valoare distinsului politician, Țuțuianu ne anunță că s-a apucat de pomicultură, unde altundeva decât la Micloșani, în localitatea natală, pe Valea

Citeste in continuare »

MASCAȚII AU „SPART” O PETERECERE ÎNTR-UN LOCAL DIN GHEBOAIA

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, pe raza localității Gheboaia, se desfășoară un eveniment privat.Au fost identificate 14 persoane, in incinta unei societăți comerciale, care participau la o petrecere.Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 10.000 de lei, iar celelalte persoane cu amenda, in cuantum de 2.500 de lei,

Citeste in continuare »

CSM TÂRGOVIȘTE, CAMPIOANA ROMÂNIEI LA VOLEI FEMININ

CSM Târgovişte este campioana României la volei feminie! Echipa din Târgoviște  a cucerit primul său titlu de campioană naţională la volei feminin, după ce a învins CSM Volei Alba Blaj, cu 3-0 (25-15, 25-15, 25-19), sâmbătă, pe teren propriu în al doilea turneu al Grupei 1-4 a Diviziei A1.“A fost ziua în care CSM Târgoviște și-a învins principala adversară în lupta pentru titlu, și-a învins temerile, și-a depășit complexele și

Citeste in continuare »

MESAJ CUTREMURĂTOR AL UNEI PACIENTE COVID, INTERNATĂ ÎN SPITALUL DIN PUCIOASA: “MEDICII SUNT ÎNTR-UN RAZBOI CU INVIZIBILUL, VĂD DOAR CHIN, MOARTE, DURERE ȘI PANICĂ!”

“Simt că-mi crapă inima in mine de durere!….Am lucrat in spitale si azile si la domiciliul bolnavilor ani de zile în Italia…am tinut de mana muribunzi si le am aliniat durerile până au închis ochii…de multe ori le doream eu moartea sa nu se mai chinuie in lupta cu boli in faze terminale!….Acum sunt in spital in Romania…rapusa de un virus nenorocit …un virus invizibil si perfid…care te ia fără

Citeste in continuare »