MAI MULTE GOSPODĂRII DIN SATUL GLOD AU FOST INUNDATE. PRIMARUL ȘI POMPIERII AU INTERVENIT PENTRU A-I SPRIJINI PE OAMENI

Prima pagină » Actualitate » MAI MULTE GOSPODĂRII DIN SATUL GLOD AU FOST INUNDATE. PRIMARUL ȘI POMPIERII AU INTERVENIT PENTRU A-I SPRIJINI PE OAMENI

O rupere de nori a creat probleme serioase în satul Glod, din comuna dâmbovițeană Moroeni, joi după-amiază. Din cauza cantității mari de apă, mai multe gospodării au fost inundate. Apa a pătruns și în sediul Școlii Generale din satul Glod.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Fieni din Cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă Basarb I Dâmbovița, care au scos apa din gospodării cu motopompe.

În sprijinul oamenilor au venit și autoritățile locale, care au intervenit cu utilajele din dotarea primăriei.

“Din nefericire, am avut din nou probleme în satul Glod, din cauza ploii abundente, unde mai multe gospodării au fost inundate. Probleme cu inundațiile au fost și la școala din Glod. Am acționat în zonă cu utilajele din dotarea primăriei și am ajutat reprezentanții ISU de la Detașamentul Fieni, care au fost și de acestă dată alături de noi! Vă rog să ne sesizați pentru orice problemă cauzată de inundații sau de o altă situație de urgență. “a anunțat pe Facebook, primarul comunei Moroeni, Laurențiu Mihai Moraru.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.