INVITAȚI DE RENUME LA FESTIVALUL PEȘTERA-PADINA , ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Actualitate » INVITAȚI DE RENUME LA FESTIVALUL PEȘTERA-PADINA , ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, organizează Festivalul Peștera-Padina, care se va desfășura în perioada 23-25 iunie, în zona Telecabinei Peștera, din munții Bucegi. Vor fi trei zile superbe, cu invitați de renume. Organizatorii au pregătit spectacole de folclor, de muzică rock, simfonică și de petrecere. Printre invitați se numără: Ionuț Dolănescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Nicoleta Vasile, Simona Dinescu, Florentina Voinea, formația Azur, Alin Dincă & Trooper, Jean Paler și alte surprize. Intrarea este liberă!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.