INVESTIȚII DE PESTE 7 MILIOANE DE EURO ÎN COMUNA CRÂNGURILE! PRIMARUL COSTIN BARBU A MAI SEMNAT ÎNCĂ UN CONTRACT IMPORTANT!

Prima pagină » Actualitate » INVESTIȚII DE PESTE 7 MILIOANE DE EURO ÎN COMUNA CRÂNGURILE! PRIMARUL COSTIN BARBU A MAI SEMNAT ÎNCĂ UN CONTRACT IMPORTANT!

Învestiții fără precedent în comuna Crângurile din 2020 până în prezent. Au fost proiecte importante implementate de Costin Barbu , primarul comunei, însă acesta continuă proiectele de dezvoltare a comunei. Ieri, la Târgoviște, Costin Barbu a semnat un nou contract de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin PJDL, pentru amenajarea de șanțuri pentru scurgerea apelor pluviale, podețe și accese la proprietăți pe DC 91A, în satul Crângurlie de Jos.

“Împreună cu dl Președinte CJD Corneliu Stefan , azi, 23.05.2024, am semnat un nou contract de asociere prin #ProgramulJudețeanDeDezvoltareLocală, ,,Înființare sisteme de colectare și evacuare ape pluviale și accese la proprietăți pe DC 91 A, sat Crângurile de Jos, Comuna Crângurile”, în valoare de 2.344.475,79 lei. Mulțumesc conducerii CJD pentru susținerea necondiționată comunei noastre!” a anunțat Costin Barbu, primarul comunei Crângurile

Edilul ne-a vorbit și despre proiectele implementate în comună și despre investițiile la care se lucrează în prezent.

”Sunt 19 proiecte în această perioadă de aproximativ patru ani, proiecte finalizare sau care se află în diferite stadii de execuție.

Între Pătroaia Vale și Pătroaia Deal, vreau să vă spun că în urmă cu aproximativ 3 ani de zile, mai exact în 2021, am început prin a depune către Compania Națională de Investiții o cerere în vederea implementării unui megaproiect din punctul meu de vedere și anume construirea unui pod peste Râul Argeș. Vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere și asta nu este ca și o laudă, este ca o satisfacție a mea personală, este unul dintre proiectele mele de suflet. Un pod pe o lungime de 57 de metri, în valoare de aproape 8 milioane de lei, 80 de miliarde vechi. Vreau să vă spun că este un pod extraordinar, ce leagă cele două sate, Pătroaia Vale și Pătroaia Deal.

Vreau să aduc în atenție și alte proiecte, un scurt bilanț al acestora:  rețeaua de canalizare, ape uzate menajere în Comuna Crângurile. Este un proiect început cu ceva vreme în urmă și terminat în data de 02 aprilie, când s-a făcut  recepția. Este un proiect în valoare de 28 milioane de lei cu aproximație și este finalizat. Am făcut recepția în data de 02 aprilie , urmează procedurile de delegare de gestiune către Compania de Apă  urmând ca cetățenii să facă cereri în cadrul Direcției de Urbanism pentru a se racorda și la canalizare. Deci, noi astăzi, în anul 2024, avem în comuna noastră și apă și canal. Am urmat după această investiție cu construirea unei stații de epurare care s-a făcut în acest mandat, am început în anul 2022 și am finalizat în anul 2023 pentru că era nevoie de o a doua stație de epurare în comuna noastră. Această investiție a fost prin Anghel Saligny, o investiție de 5,5 milioane de lei. Tot pe Anghel Saligny am finalizat cu succes alte două proiecte. Este vorba de un drum ce leagă două sate, Pătroaia Vale de Voia, în lungimea de 1,9 km, proiect care a fost finalizat în luna decembrie. Tot așa, o realizare frumoasă, cetățenii de acolo sunt foarte mulțumiți pentru această realizare, nu credeau în viața lor că vor călca pe asfalt. Dacă tot suntem la capitolul asfaltării este vorba de 24 de străzi care au fost finalizate cu succes în toată comuna, în toate cele 8 sate. Tot ce înseamnă infrastructură am închis cu succes aceste proiecte, cu mici scăpări, mai sunt câteva ulițe pe care, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, împreună cu domnul președinte, și vreau să-i mulțumesc pe această cale, mii de mulțumiri, fără dânsul și fără Consiliul Județean nu puteam să efectuăm aceste investiții. Este vorba de 8 proiecte pe care le-am implementat împreună cu Consiliul Județean și mulțumesc încă o dată pe această cale. La Bădulești, vreau să vă spun că am construit un loc de joc și acel parc frumos.

Prin AFM, Agenția Fondului de Mediu, am depus un proiect pentru eficilizarea energetică a primăriei în valoare de 6.000.000 de lei cu aproximație. Mai evem un proiect care vizează modernizarea prin dotări materiale a unităților de învățământ. Vreau să vă spun că ieri au sosit echipamentele IT în valoare de 400.000 de lei urmând ca dotările cu mobilier să sosesească în aceste zile, tot ce înseamnă scaune, bănci și așa mai departe. În satul Voia, tot prin AFM, am depus proiectul eficientizarea energetică a școlii în valoare de 1.897.000 de lei.” a declarat  Costin Barbu, primarul comunei Crângurile

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.