INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

Prima pagină » Actualitate » INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

Nu exista o alegere mai bună decât Ziua Națională a României pentru a o răsplăti pe Ingrid Amuza, fetița de 9 ani, din Bucșani,  care a uimit o lume întreagă cu inteligența sa aparte. Deși are o vârstă destul de mică, Ingrid reușește să facă calcule mentale în câteva secunde, calcule pe care alții le-ar faci pe hârtie sau chiar cu ajutorul calculatorului în timp mult mai îndelungat.

De curând, Ingrid a reușit să urce România pe podiumul de la Dubai, unde a participat la Olimpiada Internațională de Matematică mentală.  Ingid a obținut locul I la această competiție internațională.

Mihai Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani, a decis ca în semn de recunoștință, să-i ofere lui Ingrid, chiar de Ziua Națională a României, o diplomă de excelență.

“Ne mândrim cu astfel de copii care merită cele mai înalte aprecieri. Avem datoria să-i sprijinim tot timpul. Ingrid este un geniu aparte, dar cu siguranță în comuna noastră sunt foarte mulți copii care merită aprecierile noatre. Voi fi mereu alături de ei și îi voi sprijini cu tot ce pot. ”ne-a declarat Mihai Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.