INCENDII DE LOCUINȚE ÎN RACIU ȘI COMIȘANI

Prima pagină » Actualitate » INCENDII DE LOCUINȚE ÎN RACIU ȘI COMIȘANI

În cursul serii și nopții de ieri, 31.03.2021, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați să intervină pentru stingerea unor incendii izbucnite la două locuințe din localitățile Comișani și Raciu.
În localitatea Comișani, la ora 20.50, trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de intervenție cu apă și spumă au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Din primele cercetări se pare că focul a fost provocat de un coș de fum deteriorat. A ars acoperișul casei pe o suprafață de cca. 70 mp, materiale textile, mobilier și electrocasnice dintr-o cameră și un hol al locuinței.
În jurul orei 02.49, 01.04.2021, două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, tot de la Detașamentul Târgoviște, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit, de această dată, în localitatea Raciu, tot la o locuință.
Din primele cercetări se pare că un scurtcircuit la un cablu electric defect ori neizolat corespunzător a provocat producerea incendiului. Flăcările au distrus acoperișul casei pe o suprafață de cca. 120 mp, trei camere de la etajul construcției, obiecte de îmbrăcăminte, mobilier și electrocasnice aflate în interior.
Din fericire, la cele două incendii nu au existat victime. Intervenția rapidă a pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la construcțiile învecinate.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.