ÎNCĂ UN DRUM IMPORTANT DIN LUNGULEȚU VA FI ASFALTAT, PRIN PJDL, ÎN ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN! PRIMARUL GEORGE DUȚU A SEMNAT ASTĂZI CONTRACTUL!

Prima pagină » Actualitate » ÎNCĂ UN DRUM IMPORTANT DIN LUNGULEȚU VA FI ASFALTAT, PRIN PJDL, ÎN ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN! PRIMARUL GEORGE DUȚU A SEMNAT ASTĂZI CONTRACTUL!

George Duțu, primarul comunei Lungulețu, a semnat un nou contract pentru modernizarea infrastructurii rutiere din comună. Este vorba despre o asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de  Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Valoarea investiției este de aproape 3 milioane de lei.

“Astăzi am semnat un contract de asociere pentru un proiect deosebit de important pentru noi, ce vizează modernizarea drumurilor de interes local în comuna noastră. Împreună cu Corneliu Stefan, președintele Consiliului Județean, am pus semnătura pe documentul ce ne va permite să demarăm lucrările de asfaltare și modernizare a Drumului DV 307 (Abator-Bucur), pe o distanță de 2,19 km.

Cu o valoare totală de 2.986.537,92 lei, acest proiect va aduce un impuls considerabil dezvoltării infrastructurale în comuna Lungulețu. Nu este un secret că un drum modern și accesibil reprezintă o necesitate imperioasă, atât pentru locuitorii noștri, cât și pentru dezvoltarea economică a zonei. Finanțarea este asigurată integral prin Programul Județean pentru Dezvoltare Locală.

Dincolo de confortul deplasării și de creșterea siguranței rutiere, modernizarea acestui drum ne va oferi o conexiune rapidă și facilă pentru fermierii noștri. Aceasta este o dovadă clară a angajamentului nostru pentru binele comunității și pentru dezvoltarea durabilă a comunei noastre.

Vreau să subliniez că acest proiect reprezintă o realizare de echipă. Eforturile noastre s-au unit pentru a obține finanțarea necesară, iar acum suntem pregătiți să transformăm visul nostru în realitate. Doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați în acest demers, în special președintelui Consiliului Județean, Corneliu Ștefan. Fără sprijinul și colaborarea lor, nu am fi putut obține aceste fonduri și acest important contract de asociere.

Vă asigur că vom monitoriza cu atenție și rigurozitate evoluția lucrărilor, astfel încât să asigurăm calitatea și punerea în funcțiune a drumului cât mai rapid posibil. În același timp, vă cer și vouă, dragi locuitori, înțelegere și răbdare în perioada de execuție a lucrărilor, deoarece acestea pot aduce unele restricții temporare și disconfort în traficul rutier.

Închei cu cuvinte de încredere și speranță pentru viitorul comunei noastre. Modernizarea acestui drum este doar un pas înainte în dezvoltarea noastră și ne arată că suntem pe drumul cel bun. Contăm pe sprijinul și încrederea voastră în tot ceea ce facem pentru Lungulețu.” a anunțat George Duțu, primarul comunei Lungulețu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.