GAZE NATURALE, ÎN CURÂND, LA GURA FOII

Prima pagină » Administratie » GAZE NATURALE, ÎN CURÂND, LA GURA FOII

Comuna Gura Foii, la un pas de alimentarea cu gaze naturale! Primarul Radu Georgescu a anunțat, într-o conferință de presă, că a obținut toate avizele pentru acest proiect, și acum caută finanțare. În cazul în care Guvernul nu va susține acest proiect, edilul a spus că va găsi alte soluții.

“După doi ani de zile am reușit să obținem absolut toate avizele pentru acest proiect, încă, la acest moment, nu am  reușit să obținem finanțare. Am reușit să-l semnăm, dar nici măcar prin Fondul de Dezvoltare și Investiții nu am găsit finanțare. Am să încerc să scot de licitație gestionarea sistemului de distribuție, iar dacă Guvernul nu va aloca fonduri pentru acest fel de proiect, vom încerca să facem un parteneriat cu firma câștigătoate a licitației și vom implementa pe mai mulți ani, pe fiecare an câte un sat, așa vom putea susține financiar. Bugetul total al comunei Gura Foii este de 400.000 lei anual pentru investiții, în timp ce lucrarea pentru înființarea de gaze naturale costă undeva la 50 de miliarde de lei vechi, 5 milioane.

Sunt obtimist. Sunt convins că în curând vom avea această rețea, chiar și realizată pe bucăți, pe sate. ” a precizat Radu Georgescu , primarul comunei dâmbovițene Gura Foii.

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.