GAZE NATURALE, ÎN CURÂND, LA GURA FOII

Prima pagină » Administratie » GAZE NATURALE, ÎN CURÂND, LA GURA FOII

Comuna Gura Foii, la un pas de alimentarea cu gaze naturale! Primarul Radu Georgescu a anunțat, într-o conferință de presă, că a obținut toate avizele pentru acest proiect, și acum caută finanțare. În cazul în care Guvernul nu va susține acest proiect, edilul a spus că va găsi alte soluții.

“După doi ani de zile am reușit să obținem absolut toate avizele pentru acest proiect, încă, la acest moment, nu am  reușit să obținem finanțare. Am reușit să-l semnăm, dar nici măcar prin Fondul de Dezvoltare și Investiții nu am găsit finanțare. Am să încerc să scot de licitație gestionarea sistemului de distribuție, iar dacă Guvernul nu va aloca fonduri pentru acest fel de proiect, vom încerca să facem un parteneriat cu firma câștigătoate a licitației și vom implementa pe mai mulți ani, pe fiecare an câte un sat, așa vom putea susține financiar. Bugetul total al comunei Gura Foii este de 400.000 lei anual pentru investiții, în timp ce lucrarea pentru înființarea de gaze naturale costă undeva la 50 de miliarde de lei vechi, 5 milioane.

Sunt obtimist. Sunt convins că în curând vom avea această rețea, chiar și realizată pe bucăți, pe sate. ” a precizat Radu Georgescu , primarul comunei dâmbovițene Gura Foii.

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.