Festivalul BABEL, la cea de-a 12-a ediție, primește Înaltul Patronaj al Prim-Ministrului României

Prima pagină » Actualitate » Festivalul BABEL, la cea de-a 12-a ediție, primește Înaltul Patronaj al Prim-Ministrului României

În perioada 10 – 16 iunie 2024, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște organizează cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, BABEL, cu o participare 99% internațională – peste 300 de artiști din 33 de țări, precum Anglia, Arabia Saudită, Argentina, Armenia, Bahrain, Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Sud, Danemarca, Egipt, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irak, Israel, Italia, Japonia, Lituania, Mexic, Norvegia, Polonia, Portugalia, Qatar, Republica Moldova, Scoția, Spania, SUA, Tunisia, Ucraina, Ungaria.

Avem marea onoare de a anunța că evenimentul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Prim-Ministrului României, care felicită inițiativa Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște și a autorităților locale din Dâmbovița de a organiza un eveniment la nivel internațional. Acest festival servește drept platformă de dialog multilateral, promovând rolul României în procesul de întărire și consolidare a parteneriatului socio-cultural, subliniind importanța sa pentru țara noastră. Cancelaria Prim-Ministrului contribuie astfel, din perspectivă instituțională, la poziționarea României ca actor implicat și relevant la nivel regional, european și global.

Suntem recunoscători tuturor celor care au făcut posibil acest festival, celor care i-au asigurat continuitatea și tuturor celor care au participat de-a lungul timpului, artiști și spectatori. Așa cum transmite și tema acestei ediții, „Conexiuni”, festivalul și-a propus, încă de la început, să fie un mijloc de a uni comunitatea, diferite moduri de exprimare artistică, popoarele, fiecare cu limba și tradițiile sale… se pare că a reușit și vrea să reușească în continuare să fie acel moment în care întreaga comunitate respiră mai intens… înspre bine, înspre transformare și evoluție benefică.

Înaltul Patronaj al Prim-Ministrului României înseamnă încununarea unor eforturi susținute, dar și acceptarea cu onoare și bucurie a unei responsabilități mai mari.

Organizatorii vă invităm să vă bucurați alături de noi în perioada 10 – 16 iunie 2024, la Târgoviște! Programul complet și detalii despre spectacolele programate găsiți pe babelfest.ro

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.