DOUĂ NOI INVESTIȚII SE VOR REALIZA ÎN ANINOASA, ÎN ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN! PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE A SEMNAT CONTRACTELE!

Prima pagină » Actualitate » DOUĂ NOI INVESTIȚII SE VOR REALIZA ÎN ANINOASA, ÎN ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN! PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE A SEMNAT CONTRACTELE!

Două noi investiții importante vor fi realizate în comuna Aninoasa! Primarul Vlăduț Niculae a semnat , ieri, contractele de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, investiții ce se vor derula prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Cele două noi investiții sunt: construirea de sisteme de scurgere a apelor pluviale pe mai multe străzi din comună și amenajarea unui spațiu de recreere și a unui teren de sport în satul Viforîta.

“Principiile fundamentale ale administrației eficiente sunt faptele, colaborarea și indeplinirea promisiunilor. Au fost semnate alte 2 contracte de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentat de domnul președinte Corneliu Stefan, angajamente luate de noi în fața cetățenilor și astfel, respectate. Proiectele presupun:

1. Construire sisteme de scurgere ape pluviale pe străzile: Popa Marin, Căminului, Cerchez, Morii, Fântâna Păcii și Matei Basarab – Valoare: 4.734.437,81 lei;

2.Amenajare spațiu de recreere si teren de sport în satul Viforâta – Valoare: 1.574.877,33 lei;

3. În evaluare la Consiliul Județean Dâmbovița se află și proiectul: Modernizare  drumuri comunale (străzile: Liniștii, Ion Mihai, Mărăcini, Pogoane, Perilor, Salcâmilor, Florilor, Dibicioaia, Solarino – ramificație ”Paleu”) – Valoare: 6.274.883,60 lei;

Mulțumesc domnului președinte pentru modelul de administrație pe care îl impune și pentru ajutorul real oferit comunității noastre prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

Totodată le mulțumesc colegilor mei din cadrul primăriei Aninoasa, profesioniști desăvârșiți și oameni dedicați comunității, consilierilor locali pentru implicare și tuturor cetățenilor care ne sprijină și au încredere în noi.

Tot prin PJDL, străzile Eroilor, ConstantinPătru, Salcâmi, Duzilor și Cerchez au fost modernizate, a fost construit parcul din curtea Grădiniței Săteni, se lucrează pe străzile Cișmea, Soarelui, Mihai Eminescu, DoctorPetrescu, Micșunelelor, Izvor, iar Spațiul de Recreere din curtea Scolii Săteni se află în procedură de achiziție publică, proiecte realizate în perioada 2021-2024!

Continuăm să muncim. Doamne ajută!” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.