DOUĂ NOI INVESTIȚII AU FOST INUAGURATE LA DOBRA, ÎN PREZENȚA AUTORITĂRILOR JUDEȚENE – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » DOUĂ NOI INVESTIȚII AU FOST INUAGURATE LA DOBRA, ÎN PREZENȚA AUTORITĂRILOR JUDEȚENE – VIDEO!

Două noi investiții au fost inaugurate la Dobra, în prezența autorităților județene, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Lucianei Cristea,vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, a parlamentarilor Carmen Holban și Ionuț Vulpescu, Cornel Sălișteanu, subprefectul județului și a altor invitați de seamă. Primul obiectiv inuagurat a fost modernizarea a 25 de străzi. Douăzeci de străzi din satul Mărcești și cinci din Dobra au fost asfaltate și modernizate, printr-un parteneriat între Primăria Dobra și Consiliul Județean Dâmbovița.

Al doilea obiectiv inaugurat a fost Baza Sportivă din curtea școlii din satul Dobra. Investiția se ridică la 365.754 lei și a fost realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, tot în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița.

Primarul Daniel Nica a anunțat că din această toamnă va începe construcția unei Baze Sportive în satul Mărcești, în curtea școlii de acolo.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.