DOI TINERI DIN BUCȘANI S-AU ALES CU DOSARE PENALE, FIIND PRINȘI DE POLIȚIȘTI CONDUCÂND SCUTERE NEÎNMATRICULATE, FĂRĂ A DEȚINE PERMISE DE CONDUCERE

Prima pagină » Actualitate » DOI TINERI DIN BUCȘANI S-AU ALES CU DOSARE PENALE, FIIND PRINȘI DE POLIȚIȘTI CONDUCÂND SCUTERE NEÎNMATRICULATE, FĂRĂ A DEȚINE PERMISE DE CONDUCERE

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean 711B, un motociclu (scuter) condus de un minor de 17 ani, din Bucșani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că minorul nu deținea permis de conducere, iar motociclul nu era înregistrat/înmatriculat în circulație.

Tot în localitatea Bucșani, pe drumul județean 711B, polițiștii au surprins un alt minor de 15 ani, în timp ce ar fi condus un motociclu (scuter) fără a deține permis de conducere și fără ca acesta să fie înmatriculat/înregistrat în circulație.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.