DEPUTATA PSD CARMEN HOLBAN A FĂCUT PARTE DIN COMISIILE DE NUMIRE A MINIȘTRILOR MUNCII ȘI FAMILIEI

Prima pagină » Actualitate » DEPUTATA PSD CARMEN HOLBAN A FĂCUT PARTE DIN COMISIILE DE NUMIRE A MINIȘTRILOR MUNCII ȘI FAMILIEI

“Am făcut parte din comisiile parlamentare în care, astăzi, au fost audiate propunerile PSD pentru portofoliile Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Ministerului Familiei și Tineretului, Marius Budăi și Gabriela Firea. Avizul a fost unul favorabil, decizia luată în cazul celor doi miniștri bazându-se atât pe activitatea lor anterioară în fruntea celor două ministere, cât și pe obiectivele propuse și asumate de aici înainte.

Propunerile celor doi miniștri legate de muncă, salarii, pensii, precum și susținerea familiei, egalității de șanse, dar și creșterea natalității sunt extrem de importante pentru o societate sănătoasă și prosperă.

Soluțiile reale propuse de Marius Budăi și Gabriela Firea sunt corelate cu nevoile și provocările actuale și, sunt convinsă, vor avea un impact semnificativ asupra bunăstării individuale și colective.

Le urăm succes!” a anun’at deputata PSD Carmen Holban

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.