DEPUTATA PSD CARMEN HOLBAN A FĂCUT PARTE DIN COMISIILE DE NUMIRE A MINIȘTRILOR MUNCII ȘI FAMILIEI

Prima pagină » Actualitate » DEPUTATA PSD CARMEN HOLBAN A FĂCUT PARTE DIN COMISIILE DE NUMIRE A MINIȘTRILOR MUNCII ȘI FAMILIEI

“Am făcut parte din comisiile parlamentare în care, astăzi, au fost audiate propunerile PSD pentru portofoliile Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Ministerului Familiei și Tineretului, Marius Budăi și Gabriela Firea. Avizul a fost unul favorabil, decizia luată în cazul celor doi miniștri bazându-se atât pe activitatea lor anterioară în fruntea celor două ministere, cât și pe obiectivele propuse și asumate de aici înainte.

Propunerile celor doi miniștri legate de muncă, salarii, pensii, precum și susținerea familiei, egalității de șanse, dar și creșterea natalității sunt extrem de importante pentru o societate sănătoasă și prosperă.

Soluțiile reale propuse de Marius Budăi și Gabriela Firea sunt corelate cu nevoile și provocările actuale și, sunt convinsă, vor avea un impact semnificativ asupra bunăstării individuale și colective.

Le urăm succes!” a anun’at deputata PSD Carmen Holban

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.