COVID-19 – BĂLENI! AMPLE ACȚIUNI DE DEZINFECȚIE ÎN TOATĂ COMUNA

Prima pagină » Administratie » COVID-19 – BĂLENI! AMPLE ACȚIUNI DE DEZINFECȚIE ÎN TOATĂ COMUNA

Deși, în comuna Băleni, nu a fost identificat până în prezent niciun caz de coronavirus, această situație poate fi menținută doar prin luarea unor măsuri de prevenție care implică întreaga comunitate.Tocmai de aceea, ediului Florea Mușat a inițiat mai multe acțiuni de dezinfeție în toată comuna. Specialiștii au realizat lucrări de dezinfecție în sediul primăriei, în instituțiile de învățământ, în stațiile peco și la toate privatizările din comună și în toate bisericile.La Băleni, autoritățile locale informează constant populația despre măsurile pe care trebuie să le ia. Totodată, autoritățile fac apel la locuitori să respecte măsurile și să informeze imediat dacă s-au întors din zone de risc, iar cei aflați în izolare să respecte prevederile legale și să nu părăsească domiciliul.

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.