COSTIN BARBU, ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI CRÂNGURILE

Prima pagină » Administratie » COSTIN BARBU, ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI CRÂNGURILE

Costin Barbu a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat consecutiv la Primaria Crangurile. Depunerea jurământului a avut loc în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local, care a avut loc în prezența reprezentanților Instituției Prefectului. Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, privind pandemia de coronavirus.

Costin Barbu (PSD) a primit în mod covârșitor votul de încredere al electoratului din comuna Crangurile, pentru un nou mandat.

Alături de primarul Costin Barbu, au depus jurământul cei 13 consilieri locali (8 PSD, 4PNL, unul PRO Romania), aceștia fiind învestiți în funcțiile pe care le vor ocupa până în 2024.

După depunerea jurământului, primarul Costin Barbu le-a multumit tuturor alegatorilor care s-au prezentat la urne, indiferent cu cine au votat, el dând asigurări că îi va reprezenta cu cinste în următorii patru ani.

“Ca reprezentat al executivului, am în față  încă patru ani plini de provocări, astfel încât proiectele deja inițiate, dar și cele pe care urmează să le inițiez să fie duse la bun sfârșit alături de echipa mea”, a subliniat Costin Barbu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.