COSMIN ȘI OANA VOEVODSCHI, CUPLUL CU SUFLET DE AUR, CARE SARE TOT TIMPUL ÎN AJUTORUL OAMENILOR ÎN SUFERINȚĂ

Prima pagină » Actualitate » COSMIN ȘI OANA VOEVODSCHI, CUPLUL CU SUFLET DE AUR, CARE SARE TOT TIMPUL ÎN AJUTORUL OAMENILOR ÎN SUFERINȚĂ

Cosmin și Oana Voevodschi sunt o familie de oameni frumoși, cu suflet bun, care nu rămâne nepăsătoare în fața suferințelor semenilor noștri. Lor Dumnezeu le-a oferit o viața frumoasă și , la rândul lor, fac același lucru de fiecare data când aud povești triste, povești cu oameni în suferință. Cele mai multe dintre acțiunile lor caritabile au rămas necunoscute, pentru că se feresc să le facă publice. Vor doar să vadă zâmbetul pe fața celor pe care îi ajută. Așa se simt mai împliniți, mai fericiți și mai încrezători. Dorința lor este ca și alți oamenii cu posibilități să le urmeze exemplul. Nu de puține ori Cosmin și Oana au sărit în ajutorul oamenilor nevoiași, au donat aparatură de zeci de mii de euro multor spitale, au fost alături în pandemie de mai multe instituții, și nu în ultimul rând, nu au rămas nepăsători la suferințele oamenilor simpli.  Zilele trecute, cei doi tineri au aflat că locatarii blocului 18 din Găești, distrus de o explozie în urmă cu câteva luni, au nevoie urgent de 3000 de euro necesari pentru proiectul de reparație a imobilelor. Familia Voevodschi mai donase bani în acest caz, atunci când s-a produs tragedia, iar mulți oameni au rămas pe drumuri. Acum, fără să stea pe gânduri au ales să achite întreaga sumă necesară proiectării. Un gest, poate mic pentru ei, însă pentru acei oameni fără speranță înseamnă enorm.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.