COSMIN ȘI OANA VOEVODSCHI, CUPLUL CU SUFLET DE AUR, CARE SARE TOT TIMPUL ÎN AJUTORUL OAMENILOR ÎN SUFERINȚĂ

Prima pagină » Actualitate » COSMIN ȘI OANA VOEVODSCHI, CUPLUL CU SUFLET DE AUR, CARE SARE TOT TIMPUL ÎN AJUTORUL OAMENILOR ÎN SUFERINȚĂ

Cosmin și Oana Voevodschi sunt o familie de oameni frumoși, cu suflet bun, care nu rămâne nepăsătoare în fața suferințelor semenilor noștri. Lor Dumnezeu le-a oferit o viața frumoasă și , la rândul lor, fac același lucru de fiecare data când aud povești triste, povești cu oameni în suferință. Cele mai multe dintre acțiunile lor caritabile au rămas necunoscute, pentru că se feresc să le facă publice. Vor doar să vadă zâmbetul pe fața celor pe care îi ajută. Așa se simt mai împliniți, mai fericiți și mai încrezători. Dorința lor este ca și alți oamenii cu posibilități să le urmeze exemplul. Nu de puține ori Cosmin și Oana au sărit în ajutorul oamenilor nevoiași, au donat aparatură de zeci de mii de euro multor spitale, au fost alături în pandemie de mai multe instituții, și nu în ultimul rând, nu au rămas nepăsători la suferințele oamenilor simpli.  Zilele trecute, cei doi tineri au aflat că locatarii blocului 18 din Găești, distrus de o explozie în urmă cu câteva luni, au nevoie urgent de 3000 de euro necesari pentru proiectul de reparație a imobilelor. Familia Voevodschi mai donase bani în acest caz, atunci când s-a produs tragedia, iar mulți oameni au rămas pe drumuri. Acum, fără să stea pe gânduri au ales să achite întreaga sumă necesară proiectării. Un gest, poate mic pentru ei, însă pentru acei oameni fără speranță înseamnă enorm.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.