COMUNA COMIȘANI, PRINTRE PUȚINELE LOCALITĂȚI FĂRĂ CAZURI DE CORONAVIRUS

Prima pagină » Administratie » COMUNA COMIȘANI, PRINTRE PUȚINELE LOCALITĂȚI FĂRĂ CAZURI DE CORONAVIRUS

Comuna Comișani este printre puținele localități din județul Dâmbovița unde nu s-au înregistrat cazuri de coronavirus, până în prezent. Ion Bătrânu, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună. În localitate s-au făcut dezinfecții cu firme specializate, iar la primărie totul este bine organizat, exact cum impun normele de prevenire a infectării cu coronavirus.

În județul Dâmbovița, până la acestă dată au fost confirmate 268 de cazuri, în peste 60 de localități din județ. Cele mai apropiate de comuna Comișani sunt orașul Târgoviște cu 7 cazuri și Bucșani cu 3 cazuri.

Ion Bătrânu, primarul comunei Comișani, le mulțumește locuitorilor că au dat dovadă de seriozitate și au respectat toate regulile impuse de autoritățile centrale și îi sfătuiește în continuare pe oameni să facă același lucru și să-și ia toate măsurile de prevenție pentru a nu se înregistra îmbolnăviri cu coronavirus în Comișani.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.