COD PORTOCALIU DE PLOI ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Actualitate » COD PORTOCALIU DE PLOI ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Meteorologii au emis o avertizare COD PORTOCALIU care viziează și nordul județului Dâmbovița în intervalul de valabilitate: 19 mai, ora 17:00 – 21 mai, ora 11:00. Sunt vizate ploi abundente. În Banat și Crișana, precum și în zona de munte vor fi ploi importante cantitativ, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40…50 l/mp și izolat 70 l/mp.

La altitudini de peste 1700…1800 m, ploile vor determina topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă prezent în continuare la altitudini mari, unde măsoară în general între 15 și 140 cm.

Pentru restul județului Dâmbovița a fost emisă o avertizare COD GALBEN valabilă în interval : 19 mai, ora 17:00 – 21 mai, ora 11:00
Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică temporar accentuată.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.