CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA : 90 DE BILETE DE TRATAMENT BALNEAR PENTRU SERIA A 7-A

Prima pagină » Actualitate » CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA : 90 DE BILETE DE TRATAMENT BALNEAR PENTRU SERIA A 7-A

Pentru seria a 7-a din acest an, cu date de plecare în perioada 25 mai – 29 mai 2024, Casei de Pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 90 bilete de tratament balnear, în stațiunile: Sărata Monteoru, Pucioasa, Covasna, Olănești, Amara, Neptun, Techirghiol, Mangalia. Repartizarea biletelor poate fi consultată atât la sediu, cât și pe site-ul instituției noastre.

                  Eliberarea biletelor se face în perioada 09 – 17 mai 2024, conform planificării, anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

                  Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

                  Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui: talonul de pensie aferent lunii martie/2023 și recomandarea medicală.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.