CARE VOR FI INELELE DE CENTURĂ PENTRU PRINCIPALELE ORAȘE DIN JUDEȚ

Prima pagină » Administratie » CARE VOR FI INELELE DE CENTURĂ PENTRU PRINCIPALELE ORAȘE DIN JUDEȚ

?Inelele de centură ale municipiului Târgoviște, dar și cele ale orașelor Pucioasa, Fieni, Răcari și Titu sunt investiții importante pentru județul nostru.

Acestea vor dezvolta economia tuturor zonelor pe care le tranzitează prin atragerea de investitori, vor scoate traficul greu în afara orașelor, vor reduce poluarea în orașe și municipii și vor diminua riscul producerii accidentelor rutiere.

18 km în jurul municipiului Târgovişte. Inelul 2 de centură al reședinței de județ va duce la crearea unei adevărate zone metropolitane ce va include mare parte din localitățile periurbane aflate în apropierea municipiului.

8 km drumuri de centură DN 71 și DN 7 la Drumul Expres Valahia, Autostrada A1 – Ploiești pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești.

Centură de legătură la DN 71 pentru optimizarea traficului rutier în zona orașelor Pucioasa și Fieni. 14 km de drum construiți de la zero.

Cel puțin 15 km drum de centură DN 71 și limita de sud a comunei Tărtășești. În acest fel, deschidem zona urbană a orașului Răcari către zona metropolitană București. Acest drum va ajuta și orașul Titu.

Stadiul actual este cel al studiilor de prefezabilitate.

De asemenea, vor continua investițiile și în drumurile județene:

Se lucrează în momentul de față la modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B. Valoarea proiectului este de 43.500.000 de euro;

Construire pod peste râul Ialomița și reabilitare drum de legătură DN 71 – DJ 714 – DJ 713. Se lucrează la documentele necesare;

Reabilitarea DJ 714, variantă ocolitoare a lacului Bolboci. Lucrările sunt scoase la licitație, iar valoarea acestora este de 1.400.000 euro;

Reabilitare și modernizare DJ 712 Pucioasa – Brănești – Vulcana Pandele – Șotânga; DJ 720C Ocnița – Gura Ocniței; DJ 720A Gura Ocniței – Bucșani – Dobra – Finta – Cornești. Suntem în etapa pregătirii documentației.

Sumele de bani alocate pentru execuția inelelor de centură, dar și a lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor județene sunt importante.

De aceea, este necesar ca dâmbovițenii să știe pe ce și cum vor fi cheltuiți banii județului. “ a transmin Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.