CAMEN HOLBAN, DEPUTAT PSD: “Zâmbetele copiilor ne-au făcut ziua mai frumoasă tuturor!”

Prima pagină » Actualitate » CAMEN HOLBAN, DEPUTAT PSD: “Zâmbetele copiilor ne-au făcut ziua mai frumoasă tuturor!”

Deputatul PSD Carmen Holban și colegele din Organizația de Femei a PSD Târgoviște au petrecut o nouă zi printre copii! De această dată, doamnele social-democrate au fost prezente la Complexul de Servicii Sociale ”Casa Soarelui” din Târgoviște, unde au petrecut alături de copiii de aici, cărora le-au oferit cadouri.

“Ieri, împreună cu Organizația de Femei a PSD Dâmbovița, am încercat și, cred eu, am reușit să înveselim ziua celor care beneficiază de serviciile Complexului de Servicii Sociale ”Casa Soarelui” din Târgoviște. Am cunoscut copii minunați, cu reale înclinații spre matematică, sport și muzică, iar micile atenții oferite le-au înseninat ziua tuturor.”a declarat Carmen Holban, deputat PSD.

Deputatul Carmen Holban a rămas profund impresionată de modul în care sunt îngrijiți acești copii și de efortul depus de angajații și de conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița pentru a le oferi copiilor de aici o educație cât mai bună.

“De asemenea, țin să îi felicit pe oamenii care se ocupă de administrarea Complexului de Servicii Sociale ”Casa Soarelui”, dar să-i și mulțumesc directorului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Ionela Sandu, pentru munca depusă.” a declarat Carmen Holban, deputat PSD.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.