APEL DISPERAT AL LEGUMICULTORILOR DIN BĂLENI : “NU ÎNCHIDEȚI ACEST CIRCUIT DE LIVRARE A LEGUMELOR. VENIȚI MĂCAR UNUL DIN FAMILIE LA PIAȚĂ”

Prima pagină » Actualitate » APEL DISPERAT AL LEGUMICULTORILOR DIN BĂLENI : “NU ÎNCHIDEȚI ACEST CIRCUIT DE LIVRARE A LEGUMELOR. VENIȚI MĂCAR UNUL DIN FAMILIE LA PIAȚĂ”

Legumicultorii din localitatea dâmbovițeană Băleni, unul dintre principalele bazine legumicole din țară, fac apel disperat către toți românii să cumpere legumele proaspete cultivate de ei. Mulți spun că din cauza crizei provocată de pandemia COVID-19, oamenii nu mai vin la piață, iar ei rămân cu tone de legume nevândute.

“N-a mai venit niemni să întrebe de marfă, nini-un cumpărător engross. Înainte nu făceam fața. Acum am tone de ridichii, pe care, cel mia probabil, voi fi nevoit să le arunc la gunoi. Am fost la piață și nu am vândut deloc.” ne-a mărturisit un legumicultor din Băleni.

Tanti Lenuța din Băleni, vestită în mediul on-line, a postat și ea un apel pe pagina de Facebook. Aceasta le cere românilor să vină în piețe, măcar câte unul din familie.

“Știu că trebuie să stăm în case dar măcar unul din familie să vină la piață să facă cumpărăturile pentru mai multe persoane. Nu închideți acest circuit de livrare a legumelor în stare proaspătă,toți vom avea de pierdut și asta se va vedea în iunie – iulie. RESPECT!” este mesajul postat pe pagina de Facebook La Lenuța din Băleni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.