ACCIDENT MORTAL LA DEALU MARE! O TÂNĂRĂ A DAT CU MAȘINA PESTE UN BĂRBAT ÎNTINS PE CAROSABIL

Prima pagină » Eveniment » ACCIDENT MORTAL LA DEALU MARE! O TÂNĂRĂ A DAT CU MAȘINA PESTE UN BĂRBAT ÎNTINS PE CAROSABIL

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul național 71 s-a produs un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul național 71, în afara localității Dealu Mare, din direcția Sinaia către Fieni, ar fi accidentat mortal un barbat în vârstă de 41 de ani, din Buciumeni, care s-ar fi aflat întins pe partea carosabilă.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.

Totodată,  în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal,  fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Foto cu caracter ilustrativ!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

Festivalul Artelor Spectacolului, Târgoviște, Ediția XII: Prezența Și Energia Fiecăruia Au Făcut Posibil Babel-Ul

Ritmuri internaționale la Festivalul Babel XII.

Festivalul Artelor Spectacolului- Babel XII. Schimbări. Lumi care se nasc, lumi care pier

Începe magia BABEL la Târgoviște! De astăzi, 10 iunie, și până pe 16 iunie vor avea loc zeci de reprezentații cu artiști din 30 de țări

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.