ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, SĂRBĂTORITĂ LA ULMI CU SPECTACOLE DE MUZICĂ PATRIOTICĂ ȘI COLINDE  

Prima pagină » Administratie » ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, SĂRBĂTORITĂ LA ULMI CU SPECTACOLE DE MUZICĂ PATRIOTICĂ ȘI COLINDE  

Autoritățile locale din comuna Ulmi au pregătit un eveniment cu totul special de Ziua Națională a României! De dimineață, primarul Bogdan Tița, alături de alți reprezentanți ai autorității locale, va depune coroane de flori la monumentele eroilor și va participa la slujbe de pomenire.  În fața sediului Primăriei Ulmi, începând cu ora 15:00, va avea loc un deosebit spectacol de muzică patriotică și colinde interpretate de Protopsalt Marian Știrbei, alături de un grup vocal al Asociației Creștină Sf. Ierarh Alexandru și Sf. Cuvioasă Parascheva din București.

Vor susține programe artistice și copiii de la școlile din comună și alți invitați de seamă. Toți participanții la frumosul eveniment vor putea servi tradiționala fasole cu ciolan. Totodată, autoritățile vor aprinde și luminițele de sărbători cu ocazia acestui eveniment. Autoritățile din Ulmi invită toți localnicii la acest deosebit eveniment, intrarea fiind liberă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.