Ziua de 1 Iunie va fi sărbătorită ca niciodată la Târgoviște! Programul manifestărilor!

Prima pagină » Actualitate » Ziua de 1 Iunie va fi sărbătorită ca niciodată la Târgoviște! Programul manifestărilor!

“Parcul Mitropoliei, Bulevardul Libertății, care va fi închis circulației auto, Complexul Turistic de Natație, Cinematograful ”Independența” sau Grădina Zoo, reprezintă numai câteva dintre locațiile în care copiii vor fi așteptați cu multe surprize.

Astfel, Bulevardul Libertății va găzdui concursuri de desene pe asfalt, de biciclete/triciclete/role, de șuturi la poartă, gimnastică aerobică, etc.

În parcul Mitropoliei se vor desfășura ateliere de pictură pe față, de mânuit și confecționat păpuși, de pictură pe șevalete, animație cu clovni și păpuși gigant, se vor organiza spectacole de teatru pentru copii, de muzică și dans!

Complexul Turistic de Natație va găzdui tradiționalul concurs de înot, dar și competiții de fotbal sau trasee aplicative în zona dedicată bicicletelor!

”Regele Leu” vă așteaptă la Cinematograful ”Independența”, iar Grădina Zoo vă propune un program atractiv, din care nu vor lipsi jocurile și concursurile!

Ziua se va încheia cu ”Parada Copiilor”, care va avea loc începând cu ora 18.00, pe traseul Primăria Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Calea Domnească, stadion, unde copiii se vor bucura de spectacole de dans, muzică sau demonstrații de gimnastică pe pista de tartan și covorul sintetic din jurul gazonului.

Din paradă nu vor lipsi fanfara sau tunurile de confetti, iar la sosirea paradei la stadion se vor împărți baloane cu heliu.

Toate evenimentele vor fi gratuite, iar programul detaliat îl găsiți atașat!

Prin urmare, ținând cont că în aceeași perioadă debutează și Zilele Județului Dâmbovița, organizate de către Consiliul Județean, copiii se vor bucura de un început de iunie cu totul aparte!

Vă așteptăm în număr cât mai mare!” a  anunțat Daniel Cristian Stan, primarul  municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.