ZIUA COMUNEI GURA ȘUȚII! MESAJUL PRIMARULUI CONSTANTIN DINU

Prima pagină » Administratie » ZIUA COMUNEI GURA ȘUȚII! MESAJUL PRIMARULUI CONSTANTIN DINU

Astăzi e ziua noastră, a cetățenilor din comuna Gura Șuții. Astăzi trebuia sa fie joc și voie bună alături de cântăreți de marcă precum, Emilia Dorobanțu, Guță, Marcela Fota, Cornel Cojocaru etc, însă din păcate in aceste timpuri, sanatatea noastră este mai presus de toate.

“Mă adresez pe această cale sfințiilor voastre, locuitorilor comunei Gura Șuții.
Ne aflăm într-un moment “diferit” din cauza pandemiei de coronavirus. Astăzi trebuia să ne bucurăm, să ne strângem laolaltă și să sărbătorim Ziua Comunei noastre, însă, pentru siguranța dumneavoastra și a familiilor dumneavoastră, am luat decizia de a nu organiza un astfel de eveniment. Dar, asta nu mă împiedică să vă urez tututor cetățenilor comunei Gura Șuții, din satele Gura Șuții și Speriețeni, toate urările de bine, sănătate, fericire și putere, pentru a putea trece cu bine peste toate obstacolele vieții. Nu uitați că pentru orice problemă pe care o întâmpinați sunt alături de dumneavoastră și sunt disponibil 24h/24. LA MULȚI ANI DRAGI CETĂȚENI, LA MULȚI ANI GURA ȘUȚII!”…a transmis primarul comunei Gura Șuții, Constantin Dinu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.