ZILELE CETĂȚII TÂRGOVIȘTE! ȘEDINȚA FESTIVĂ A CONSILIULUI MUNICIPAL TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Actualitate » ZILELE CETĂȚII TÂRGOVIȘTE! ȘEDINȚA FESTIVĂ A CONSILIULUI MUNICIPAL TÂRGOVIȘTE

Ședința festivă a Consiliului Local Târgoviște este, fără îndoială, cel mai important și mai emoționant eveniment din cadrul „Zilelor Cetății”. După ce au participat la slujba de la catedrala Mitropolitană din sfânta zi a Nașterii Maicii Domnului, dar și la procesiunea tradițională cu ocazia marii sărbători creștine, conducerea Primăriei Târgoviște, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, conducerea Prefecturii Dâmbovița, consilierii locali, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviștei, parlamentari, reprezentanți ai Senatului României, oficialități din țară și din străinătate s-au oprit în Sala Tronului de la Curtea Domnească pentru a participa la întrunirea festivă în cadrul căreia s-au rostit alocuțiuni, s-au acordat „Diplome de Excelență” Alinei Mavrodin Vasiliu și lui Vlad Miriță pentru 35, respectiv 20 de ani de activitate, s-au lansat cărți și s-a vorbit la superlativ despre municipiul Târgoviște- „acasă” pentru zeci de mii de târgovișteni.

La ședință au rostit alocuțiuni primarul municipiului Târgoviște, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prefectul județului, senatorul Titus Corlățean, reprezentanții localităților din Republica Moldova, Italia și Spania cu care municipiul este înfrățit, iar vicarul eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei a transmis mesajul și binecuvântările Înaltpreasfințitului Părinte Nifon, arhiepiscop și mitropolit al Târgoviștei.

„Dragi prieteni, târgovișteni, de oriunde vă aflați. Sigur că această invitație este una oficială, rostită de aici, de un reprezentant al comunității, dar ea este și împărtășirea bucuriei de a fi prezenți cu toții la evenimente care ne reprezintă, care ne fac să zâmbim, să ne bucurăm deopotrivă, copii, părinți și bunici, amintindu-ne că orașul nostru este casa noastră. Știu că repet fraza aceasta foarte des, și în toate mesajele publice, dar vă asigur că nu mă opresc. Chiar dacă acum îl vedeți pe primarul de municipiu, omul îmbrăcat în haina oficială, eu nu am putut niciodată să vorbesc despre Târgoviște altfel decât sentimental și încărcat de subiectivitate celui care traduce acest oraș prin acasă. Eu sunt un târgoviștean simplu pentru care acest oraș înseamnă totul: viață, familie, prieteni. Târgoviștea este într-un fel intersecția fericită a destinului meu, aici m-am născut, aici trăiesc, aici muncesc și aici vreau să-mi cresc familia. Aici sunt prietenii mei, aici am amintirile celor mai frumoși ani din viață și aici vreau să îmbătrânesc, iar cuvintele mele pot fi dublate, triplate de toți aceia care, ca mine, iubesc acest oraș” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.