ZI ISTORICĂ PENTRU COMUNA MOROENI! A FOST TÂRNOSITĂ BISERICA DIN GLOD, DUPĂ 20 DE ANI DE LA PUNEREA PIETREI DE TEMELIE

Prima pagină » Actualitate » ZI ISTORICĂ PENTRU COMUNA MOROENI! A FOST TÂRNOSITĂ BISERICA DIN GLOD, DUPĂ 20 DE ANI DE LA PUNEREA PIETREI DE TEMELIE

Sute de credincioși au fost prezenți încă de le primele ore, în satul Glod, din comuna Moroeni, pentru a participa la slujba de sfințire a bisericii din sat. Construcția bisericii a fost începută în urmă cu aproximativ 20 de ani. Biserica va purta hramul Sf. Cuv. Antonie cel Mare.

Slujba a fost oficiată de către Înaltpresfințitul Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, alături de preotul Ionuț Adrian Ghibanu, vicarul Arhiepiscopiei Târgoviștei și de un numeros sobor de preoți și diaconi. Evenimentul s-a bucurat și de prezența multor oficialități, printre care: deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, deputatele Carmen Holban și Claudia Gilia, doamna Luciana Cristea – vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița și primari din comunele învecinate.

“Ziua de 13 septembrie este un moment deosebit  pnetru comuna noastră. Astăzi, a avut loc târnosirea Bisericii din satul Glod, biserică începută în urmă cu 20 de ani. Vreau să le mulțumesc celor care au început construcția acestei biserici și celor care au contribuit la finalizarea acestor lucrări. Vreau să mulțumesc Înalpreasfințitului Părinte Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei și soborului de preoți, care au fost astăzi alături de noi la târnosirea bisericii. Mulțumesc și parlamentarilor, colegilor primari și tuturor enoriașilor  pentru că au fost prezenți la acest eveniment deosebit.” a declarat Laurențiu Mihai Moraru , primarul comunei Moroeni.

După slujbă, credincioșii, atât bărbații, cât și femeile, au putut intra în Sfântul Altar , pentru a se închina.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.