ZI FESTIVĂ LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Prima pagină » Administratie » ZI FESTIVĂ LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Joi, la Moroeni , a avut loc ședința de investitură a noului conisliu local!

Ședința a avut loc într-un cadru festiv la Căminul Clutural din Moroeni. Primii care au depus jurământul au fost consilierii locali, nou aleși. Imediat după ce consilierii locali au depus jurământul, a urmat depunerea jurământului de către Laurențiu Mihai Moraru, primarul reales al comunei Moroeni.

După terminarea ședinței, edilul Mihai Laurențiu Moraru a ținut să le mulțumească tuturor cetățenilor din comună, care au ales să continuie împreună proiectele de dezvoltare a comunei.

“În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru votul de încredere, pentru următorii patru ani de zile. Totodată vreau să mulțumesc echipei de campanie care a fost alături de mine în tot acest timp. Vreua să mulțumesc familiei că m-a susținut și că a înțeles perioada respectivă foarte agitată.  Mulțumesc și consiliului local care și-a încheiat activitatea, iar noului consiliu vreau să-i doresc succes și să fie alături de cetățenii comunei Moroeni în toate proiectele care se vor desfășura pe teritoriul comunei. Avem proiecte de finalizat, avem axe de finanțare, iar în perioada următoare dorim să accesăm cât mai multe fonduri europene. Avem probleme de rezolvat în comunitate, cât și în Stațiunea turistică Peștera-Padina. A fost o perioadă destul de grea în ultmii ani, acum trecem prin această pandemie și ne dorim multe proiecte realizate și o comună frumoasă, o comună europeană. ”a declarat Laurențiu Mihai Moraru, primarul comunei Moroeni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.