ZI FESTIVĂ LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Prima pagină » Administratie » ZI FESTIVĂ LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Joi, la Moroeni , a avut loc ședința de investitură a noului conisliu local!

Ședința a avut loc într-un cadru festiv la Căminul Clutural din Moroeni. Primii care au depus jurământul au fost consilierii locali, nou aleși. Imediat după ce consilierii locali au depus jurământul, a urmat depunerea jurământului de către Laurențiu Mihai Moraru, primarul reales al comunei Moroeni.

După terminarea ședinței, edilul Mihai Laurențiu Moraru a ținut să le mulțumească tuturor cetățenilor din comună, care au ales să continuie împreună proiectele de dezvoltare a comunei.

“În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru votul de încredere, pentru următorii patru ani de zile. Totodată vreau să mulțumesc echipei de campanie care a fost alături de mine în tot acest timp. Vreua să mulțumesc familiei că m-a susținut și că a înțeles perioada respectivă foarte agitată.  Mulțumesc și consiliului local care și-a încheiat activitatea, iar noului consiliu vreau să-i doresc succes și să fie alături de cetățenii comunei Moroeni în toate proiectele care se vor desfășura pe teritoriul comunei. Avem proiecte de finalizat, avem axe de finanțare, iar în perioada următoare dorim să accesăm cât mai multe fonduri europene. Avem probleme de rezolvat în comunitate, cât și în Stațiunea turistică Peștera-Padina. A fost o perioadă destul de grea în ultmii ani, acum trecem prin această pandemie și ne dorim multe proiecte realizate și o comună frumoasă, o comună europeană. ”a declarat Laurențiu Mihai Moraru, primarul comunei Moroeni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.