ZECI DE ELEVI DIN DOBRA ȘI MĂRCEȘTI AU PRIMIT TABLETE! PRIMĂRIA A DEPUS UN PROIECT PENTRU A ACHIZIȚIONA CU FONDURI EUROPENE TABLETE ȘI PENTRU ELEVII CARE NU AU PRIMIT PÂNĂ ACUM

Prima pagină » Administratie » ZECI DE ELEVI DIN DOBRA ȘI MĂRCEȘTI AU PRIMIT TABLETE! PRIMĂRIA A DEPUS UN PROIECT PENTRU A ACHIZIȚIONA CU FONDURI EUROPENE TABLETE ȘI PENTRU ELEVII CARE NU AU PRIMIT PÂNĂ ACUM

Până în acest moment, prin Ministerul Educației, 53 de elevi din școlile din comuna Dobra au primit deja tablete necesare pentru școala on-line. Zilele trecute, primăria a distribuit alte 39 de tablete, sponsorizare primită din partea unui cetățean care și-a cumpărat de curând o propietate în comuna Dobra și a ținut să ajute administrația locală.  Gestul său a făcut 35 de copii  fericiți, pentru că tabletele au fost oferite preșcolarilor, copiilor de la grădinițele din Dobra și Mărcești, care vor intra în clasa zero. De asemenea patru cadre didactice au primit si ele tablete, tot din acestă sponsorizare.

„ Am primit o sponsorizare din partea unui cetățean care și-a cumpărat, în urmă cu aproximativ un an de zile, o proprietate în Dobra, căruia îi mulțumesc, în numele tuturor, pentru gestul făcut. Am decis să oferim aceste tablete preșcolarilor, deoarece ei nu erau prinși în niciun program. Până acum aproximativ 50 de elevi au primit deja tablete prin ministerul Educației. Împreună cu echipa din primărie am depus un proiect cu finanțare europeană, prin care sperăm să achiziționăm tablete cu internet pentru absolut toți elevii din Dobra și Mărcești.Am depus acest proiect finanțat din fonduri europene pentru a asigura necesarul de tablete pentru toți elevii din comuna noatră.Sper din tot sufletul ca acesta să fie aprobat și să nu intervină vreo stuație care să ne dea planul peste cap.  ” ne-a declarat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

Prin proiectul depus, dacă va fi aprobat, Primăria Dobra va achiziționa cu bani europeni 147 de tablete, dar și laptopuri pentru cadrele didactice.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.