VREMEA REA LE-A DAT BĂTĂI DE CAP ȘOFERILOR! ACCIDENTE ÎN LANȚ ÎN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Eveniment » VREMEA REA LE-A DAT BĂTĂI DE CAP ȘOFERILOR! ACCIDENTE ÎN LANȚ ÎN DÂMBOVIȚA

Accident în această dimineață, la Dragodana,pe DN72, într-o curbă. Din motive încă necunoscute , o șoferiță din Slatina, în vârstă de 52 de ani, a pierdut controlul volanului, a derapat și s-a răsturnat cu mașina. În urma impactului, mașina a fost avariată, iar femeia a rămas încarcerată. Pompierii găeșteni au sosit imediat, au extras victima și au predat-o echipajului SAJ – fiind  transportată la Târgoviște pentru ajutor medical. Pe toată durata intervenției, femeia a fost conștientă și cooperanta, însă prezenta dureri cervicale.

Un alt accident rutier s-a produs pe DN71, în afara localității Crângași. Un tânăr 23 ani, în timp ce conducea auto marca Audi, a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia condus regulamentar de de un șofer de 28 ani și cu un alt autotursim condus regulamentar de un șofer de 30 ani . În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale .

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.