VREMEA REA LE-A DAT BĂTĂI DE CAP ȘOFERILOR! ACCIDENTE ÎN LANȚ ÎN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Eveniment » VREMEA REA LE-A DAT BĂTĂI DE CAP ȘOFERILOR! ACCIDENTE ÎN LANȚ ÎN DÂMBOVIȚA

Accident în această dimineață, la Dragodana,pe DN72, într-o curbă. Din motive încă necunoscute , o șoferiță din Slatina, în vârstă de 52 de ani, a pierdut controlul volanului, a derapat și s-a răsturnat cu mașina. În urma impactului, mașina a fost avariată, iar femeia a rămas încarcerată. Pompierii găeșteni au sosit imediat, au extras victima și au predat-o echipajului SAJ – fiind  transportată la Târgoviște pentru ajutor medical. Pe toată durata intervenției, femeia a fost conștientă și cooperanta, însă prezenta dureri cervicale.

Un alt accident rutier s-a produs pe DN71, în afara localității Crângași. Un tânăr 23 ani, în timp ce conducea auto marca Audi, a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia condus regulamentar de de un șofer de 28 ani și cu un alt autotursim condus regulamentar de un șofer de 30 ani . În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale .

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

ÎNCEPE A 56-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL “CRIZANTEMA DE AUR”

MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

ACCIDENT GRAV LA VULCANA PANDELE! UN TÂNĂR A FOST RESUSCITAT!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.