VREMEA REA LE-A DAT BĂTĂI DE CAP ȘOFERILOR! ACCIDENTE ÎN LANȚ ÎN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Eveniment » VREMEA REA LE-A DAT BĂTĂI DE CAP ȘOFERILOR! ACCIDENTE ÎN LANȚ ÎN DÂMBOVIȚA

Accident în această dimineață, la Dragodana,pe DN72, într-o curbă. Din motive încă necunoscute , o șoferiță din Slatina, în vârstă de 52 de ani, a pierdut controlul volanului, a derapat și s-a răsturnat cu mașina. În urma impactului, mașina a fost avariată, iar femeia a rămas încarcerată. Pompierii găeșteni au sosit imediat, au extras victima și au predat-o echipajului SAJ – fiind  transportată la Târgoviște pentru ajutor medical. Pe toată durata intervenției, femeia a fost conștientă și cooperanta, însă prezenta dureri cervicale.

Un alt accident rutier s-a produs pe DN71, în afara localității Crângași. Un tânăr 23 ani, în timp ce conducea auto marca Audi, a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia condus regulamentar de de un șofer de 28 ani și cu un alt autotursim condus regulamentar de un șofer de 30 ani . În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale .

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.