VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “TRECEREA DE NIVEL CU CALEA FERATĂ DE LA SĂTENI VA FI MODERNIZATĂ”

Prima pagină » Administratie » VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “TRECEREA DE NIVEL CU CALEA FERATĂ DE LA SĂTENI VA FI MODERNIZATĂ”

Trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea dâmbovițeană Săteni va fi modernizată! Anunțul a fost făcut de către Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa, care a spus că investiția va fi făcută de către Ministerul Transporturilor.

“Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a aprobat proiectul de modernizare a trecerii de nivel cu calea ferată amplasată pe drumul de acces din DN71 către Săteni, în Comuna Aninoasa.

Proiectul implică atât refacerea trecerii la nivel cu dale elastice și racordarea drumului la dalele noi ale trecerii la nivel, cât și lucrări pentru refacerea liniilor din zona trecerii la nivel, utilizându-se şină nouă pe traverse de beton noi.

Trecerile vor fi dotate cu instalații automate cu semibariere, instalații de supraveghere video și sisteme de alimentare cu energie electrică cu panouri fotovoltaice.” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.