VEȘTI BUNE LA DĂRMĂNEȘTI! AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PENTRU REȚEAUA DE CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE DIN ZONA OLARI, IAR LA DĂRMĂNEȘTI S-A DEPUS PROIECT PENTRU EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE ÎN ZONA DE NORD

Vin vești bune pentru locuitorii din comuna dâmbovițeană Dărmănești! Primarul Valentin Mihalache a anunțat că a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul ” Rețele de canalizare, stație de epurare și racorduri canalizare menajeră ” în satul Mărginenii de Sus ( Olari). Proiectul a fost demarat în 2008, însă în urma unor nereguli descoperite de instituțiile statului, acesta a fost blocat. Actualul edil a reușit deblocarea acestei investiții.

“A sosit momentul mult așteptat de locuitorii satului Mărginenii de Sus (Olari).
Astăzi,am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru investiția” Rețele de canalizare,stație de epurare și racorduri canalizare menajeră „.
Acest proiect, a fost demarat în anul 2008 și blocat de instituțiile statului pentru nereguli descoperite în urma verificărilor efectuate în perioada 2012-2014.
După îndelungi și interminabile expertize,evaluări, reproiectari și reavizarea proiectului, am reușit să deblocam această investiție necesară locuitorilor din Olari.” este mesajul primarului Valentin Mihalache.

Totodată, edilul a anunțat că a depus la Compania Națională de Investiții un proiect pentru extinderea în zona de nord a satului Dărmănești a rețelei de canalizare.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: