VEȘTI BUNE LA DĂRMĂNEȘTI! AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PENTRU REȚEAUA DE CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE DIN ZONA OLARI, IAR LA DĂRMĂNEȘTI S-A DEPUS PROIECT PENTRU EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE ÎN ZONA DE NORD

Prima pagină » Administratie » VEȘTI BUNE LA DĂRMĂNEȘTI! AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE PENTRU REȚEAUA DE CANALIZARE ȘI STAȚIE DE EPURARE DIN ZONA OLARI, IAR LA DĂRMĂNEȘTI S-A DEPUS PROIECT PENTRU EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE ÎN ZONA DE NORD

Vin vești bune pentru locuitorii din comuna dâmbovițeană Dărmănești! Primarul Valentin Mihalache a anunțat că a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul ” Rețele de canalizare, stație de epurare și racorduri canalizare menajeră ” în satul Mărginenii de Sus ( Olari). Proiectul a fost demarat în 2008, însă în urma unor nereguli descoperite de instituțiile statului, acesta a fost blocat. Actualul edil a reușit deblocarea acestei investiții.

“A sosit momentul mult așteptat de locuitorii satului Mărginenii de Sus (Olari).
Astăzi,am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru investiția” Rețele de canalizare,stație de epurare și racorduri canalizare menajeră “.
Acest proiect, a fost demarat în anul 2008 și blocat de instituțiile statului pentru nereguli descoperite în urma verificărilor efectuate în perioada 2012-2014.
După îndelungi și interminabile expertize,evaluări, reproiectari și reavizarea proiectului, am reușit să deblocam această investiție necesară locuitorilor din Olari.” este mesajul primarului Valentin Mihalache.

Totodată, edilul a anunțat că a depus la Compania Națională de Investiții un proiect pentru extinderea în zona de nord a satului Dărmănești a rețelei de canalizare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.